Technopat Sosyal görüntüsü bozuldu

iPhone'da Technopat Sosyal'e girdim ve gönderilere baktım denemek amaçlı onda bir sorun bulunmuyor. Sayfayı yeniler misiniz?

İfadeler: AGI
Bazen oluyor kişiye özel. Genel bir sorun değil bu. Sayfayı yenileyin veya uygulamadaysanız çıkıp tekrar girin.

IPhone'da Technopat Sosyal'e girdim ve gönderilere baktım denemek amaçlı onda bir sorun bulunmuyor. Sayfayı yeniler misiniz?

Bazen oluyor kişiye özel. Genel bir sorun değil bu. Sayfayı yenileyin veya uygulamadaysanız çıkıp tekrar girin.

Uygulamadan çıkıp tekrar girdim ve sorun hâlâ devam ediyor. "Konu Dışı" ve "İndirim Köşesi" kategorilerine girdiğimde oluyor bu arada sadece. Ana sayfada herhangi bir sorun yok.

Aynı sorun bende de var şu an sadece konu dışında ve indirim köşesinde oluyor.

Bende bir sorun yok, özel olarak indirim köşesi ve konu dışı kategorilerine baktım bilgisayarda da mobilde de normal.
Düzenleme: Ben İndirim Köşesinden bir konuya girip bakmıştım, direkt olarak kategoriye girince sorunlu çıkıyor.

Son düzenleme:
Eğer siyah tema ya da dimension kullanıyorsanız sorun olmuyor. Standart temada mevcut bu sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…