Zafer Okan Tekin Kilopat Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 123 Yer Bornova, İzmir, Turkey 29 Mart 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben Zafer Okan Tekin. Diğer hesabım banlandı o yüzden bun hesaptan mesaj yazıyorum. İlk önce burdaki soruları yetkili arkadaşlarımız ve abilerimiz cevaplarsa daha iyi olur. Sorular: 1-Lütfen forumdaki rütbeleri yazar mısınız? (Yüksek rütbeden küçük rütbeye doğru) Örnek: Attopat Technopat Kötü yanları: 1-Abartı yazım kurallı. Örnek: selam yerine slm yazanın banlanmasını anlarım da noktadan sonra boşluk bırakmadık diye insan banlanır mı ? Diğer arkadaşlarımız da Technopat sosyal hakkında sevmediklerini ver sorularını yazarsa sevinirim. Konu sabit lütfen Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2014
Merhaba arkadaşlar ben Zafer Okan Tekin. Diğer hesabım banlandı o yüzden bun hesaptan mesaj yazıyorum. İlk önce burdaki soruları yetkili arkadaşlarımız ve abilerimiz cevaplarsa daha iyi olur. Sorular: 1-Lütfen forumdaki rütbeleri yazar mısınız? (Yüksek rütbeden küçük rütbeye doğru) Örnek: Attopat Technopat Kötü yanları: 1-Abartı yazım kurallı. Örnek: selam yerine slm yazanın banlanmasını anlarım da noktadan sonra boşluk bırakmadık diye insan banlanır mı ? Diğer arkadaşlarımız da Technopat sosyal hakkında sevmediklerini ver sorularını yazarsa sevinirim. Konu sabit lütfen
T Technogamer Ziyaretçi 29 Mart 2014 #2 son_goku dedi: Yoctopat, Zeptopat, Attopat, Femtopat, Picopat, Nanopat, Millipat, Centipat, Decipat, Decapat, Hectopat, Kilopat, Megapat, Gigapat, Terapat, Petapat, Exapat, Zettapat ve Yottapat diye gidiyor sırasıyla. . Genişletmek için tıkla... Rütbe sıralaması böyle.
son_goku dedi: Yoctopat, Zeptopat, Attopat, Femtopat, Picopat, Nanopat, Millipat, Centipat, Decipat, Decapat, Hectopat, Kilopat, Megapat, Gigapat, Terapat, Petapat, Exapat, Zettapat ve Yottapat diye gidiyor sırasıyla. . Genişletmek için tıkla... Rütbe sıralaması böyle.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2014 #3 Technopat'ın en iyi yanı da çoklu hesaba izin vermemek. 3 tane hesap açmanın mantığı nedir? fako232, fako323 ve Zafer Okan Tekin adlı hesaplarınızı birleştiriyorum ve 1 ay ceza veriyorum.
Technopat'ın en iyi yanı da çoklu hesaba izin vermemek. 3 tane hesap açmanın mantığı nedir? fako232, fako323 ve Zafer Okan Tekin adlı hesaplarınızı birleştiriyorum ve 1 ay ceza veriyorum.
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2014 #4 Birkaç defa uyarı verildikten sonra kullanıcı ısrarla Türkçe kurallarına uymadığı için forumdan 1 gün uzaklaştırma alır. Ne var bunda ?
Birkaç defa uyarı verildikten sonra kullanıcı ısrarla Türkçe kurallarına uymadığı için forumdan 1 gün uzaklaştırma alır. Ne var bunda ?