Erdemli Erdem Megapat Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.313 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 23 Ağustos 2022 #1 Merhaba. Technopat Sosyal forumu başka bir sunucuya geçmiş hatta, Technopat komple başka sunucuya geçmiş Türk sunucusu mu?
Merhaba. Technopat Sosyal forumu başka bir sunucuya geçmiş hatta, Technopat komple başka sunucuya geçmiş Türk sunucusu mu?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 23 Ağustos 2022 #2 Kendi sunucularını topladılar, Youtube’da videosu mevcut. Sunucu işlerinden anlamıyorum fakat kiralık sunucu değildir yani. Hosting’ten bahsediyorsanız bilmiyorum.
Kendi sunucularını topladılar, Youtube’da videosu mevcut. Sunucu işlerinden anlamıyorum fakat kiralık sunucu değildir yani. Hosting’ten bahsediyorsanız bilmiyorum.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 23 Ağustos 2022 #3 Türk sunucusudur tahminimce. İsmini bilmiyorum ama.
Erdemli Erdem Megapat Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.313 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 23 Ağustos 2022 #4 Steel Wise dedi: Kendi sunucularını topladılar, Youtube’da videosu mevcut. Sunucu işlerinden anlamıyorum fakat kiralık sunucu değildir yani. Genişletmek için tıkla... TürkNet GigaFiber'i kullanarak bedava sunucu mu kurdular kendi ofislerinde?
Steel Wise dedi: Kendi sunucularını topladılar, Youtube’da videosu mevcut. Sunucu işlerinden anlamıyorum fakat kiralık sunucu değildir yani. Genişletmek için tıkla... TürkNet GigaFiber'i kullanarak bedava sunucu mu kurdular kendi ofislerinde?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 23 Ağustos 2022 #5 Kyousuke Kousaka dedi: TürkNet GigaFiber'i kullanarak bedava sunucu mu kurdular kendi ofislerinde? Genişletmek için tıkla... Hocam hosting olayınımı söylüyorsunuz siz?
Kyousuke Kousaka dedi: TürkNet GigaFiber'i kullanarak bedava sunucu mu kurdular kendi ofislerinde? Genişletmek için tıkla... Hocam hosting olayınımı söylüyorsunuz siz?
Erdemli Erdem Megapat Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.313 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 23 Ağustos 2022 #6 Steel Wise dedi: Hocam hosting olayınımı söylüyorsunuz siz? Genişletmek için tıkla... Evet. Aynı şey değil mi?
Steel Wise dedi: Hocam hosting olayınımı söylüyorsunuz siz? Genişletmek için tıkla... Evet. Aynı şey değil mi?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.739 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 23 Ağustos 2022 #7 Kyousuke Kousaka dedi: TürkNet GigaFiber'i kullanarak bedava sunucu mu kurdular kendi ofislerinde? Genişletmek için tıkla... Ofise kurmadılar. Kendi makinelerini bir veri merkezine yerleştirdiler.
Kyousuke Kousaka dedi: TürkNet GigaFiber'i kullanarak bedava sunucu mu kurdular kendi ofislerinde? Genişletmek için tıkla... Ofise kurmadılar. Kendi makinelerini bir veri merkezine yerleştirdiler.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 23 Ağustos 2022 #8 Kyousuke Kousaka dedi: Evet. Aynı şey değil mi? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum maalesef.
Erdemli Erdem Megapat Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.313 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 23 Ağustos 2022 #9 LazJedi dedi: Ofise kurmadılar. Kendi makinelerini bir veri merkezine yerleştirdiler. Genişletmek için tıkla... Kendi makineleri işte?
LazJedi dedi: Ofise kurmadılar. Kendi makinelerini bir veri merkezine yerleştirdiler. Genişletmek için tıkla... Kendi makineleri işte?
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 23 Ağustos 2022 #10 Forumda biraz bile gezinseniz bilirsiniz ama neyse, AMD EPYC islemcili bir sunucu topladilar. Hatta YT videolarini bile seyretseniz sunucudan haberin olurdu Erdem.
Forumda biraz bile gezinseniz bilirsiniz ama neyse, AMD EPYC islemcili bir sunucu topladilar. Hatta YT videolarini bile seyretseniz sunucudan haberin olurdu Erdem.