Technopat Sosyal her girişte CAPTCHA istiyor

Makaleler
1
1629911614604.png

Her girdiğimde ve F5 attığım da bu ekran ile karşılıyorum. Çok zaman çalıyor, bazen doğru yapsam da kabul etmiyor. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız tarayıcı nedir ve VPN aktif mi?
Microsoft edge kullanıyorum ve VPN kullanmıyorum.
Bugünlerde yaşanan DDoS saldırıları sonrası CAPTCHA sistemi devreye girmiş olabilir.
Yurt dışında yaşadığımdan dolayı olabilir mi?
F5 yerine sitedeki Technopat logosuna tıklayın. Sonuç nedir? Çünkü Technopat CAPTCHA istemez.
Sonuç aynı, konuya tıkladığımda da bu karşıma geliyor.

Muhtemelen IP adresiniz Cloudflare'in kara listesine girmiş. Bunun sebebi de Türkiye'de kullanılan Carrier Grade NAT sisteminden dolayı bir IP adresinin birden fazla kullanıcıya atanması. Biri saldırıya karışıp IP adresini kara listeye düşürdüğü zaman eğer sen de aynı IP havuzunda isen sen de kara listeye girmiş oluyorsun.

Eğer statik IP kullanmıyorsanız modeminizi yeniden başlatın, IP adresiniz değişecek ve sorun düzelecektir. Benim de başıma gelmişti, modemi yeniden başlatarak çözmüştüm.

Edit: Yurt dışında yaşıyormuşsunuz, yeni fark ettim. Yine de modeminizi yeniden başlatmayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı