5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 16 Şubat 2024 #41 450909 dedi: Bi' tavuk dönere hesabını satın alırım. Yanındaki küçük paketteki turşular hesabının bedeli. Döner de çifte üyeliğin bedeli. Dur ya ters oldu sanki... Genişletmek için tıkla... 2 duble dürüm çiğ köfteye benim hesabı da alır mısın?
450909 dedi: Bi' tavuk dönere hesabını satın alırım. Yanındaki küçük paketteki turşular hesabının bedeli. Döner de çifte üyeliğin bedeli. Dur ya ters oldu sanki... Genişletmek için tıkla... 2 duble dürüm çiğ köfteye benim hesabı da alır mısın?
serhanyamand Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 296 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RAM 16 GB SSD veya HDD modeli 1 TB SSD Ekran kartı AMD R7 M445 İşlemci i5 7200U Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2024 #42 Xantern dedi: Satıyorum demedim. Fiyatını sordum. Satacak olsam ilan açarım. Genişletmek için tıkla... Satın alırsam hem hesaplarım ban yiyeceği için ban yemesede hesabınızdaki moderatörlük büyük ihtimal ile alınacağı için satın almaktan vazgeçerdim.
Xantern dedi: Satıyorum demedim. Fiyatını sordum. Satacak olsam ilan açarım. Genişletmek için tıkla... Satın alırsam hem hesaplarım ban yiyeceği için ban yemesede hesabınızdaki moderatörlük büyük ihtimal ile alınacağı için satın almaktan vazgeçerdim.