Rules1232 Decapat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 197 Çözümler 1 17 Aralık 2019 #1 Her zaman ki gibi bilgisayarıma oturdum ve internet tarayıcıma girdim. Technopat Sosyal'e girdiğimde bu ödül ile karşılaştım. Öncelikle Technopat ekibine, aynı zamanda konularımda yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Her zaman ki gibi bilgisayarıma oturdum ve internet tarayıcıma girdim. Technopat Sosyal'e girdiğimde bu ödül ile karşılaştım. Öncelikle Technopat ekibine, aynı zamanda konularımda yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 17 Aralık 2019 #2 Her zaman için zevkle girebileceğiniz bir site olur umarım. Mutlu yıllar.
Rules1232 Decapat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 197 Çözümler 1 17 Aralık 2019 #3 Lodge dedi: Her zaman için zevkle girebileceğiniz bir site olur umarım. Mutlu yıllar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Mutlu yıllar dilerim.
Lodge dedi: Her zaman için zevkle girebileceğiniz bir site olur umarım. Mutlu yıllar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Mutlu yıllar dilerim.