N Necati BOLAT Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 71 Çözümler 2 19 Eylül 2019 #1 Necati BOLAT gerçek ismim. Sizce değiştirmeli miyim gerçek adını koyma değiştir diyenler var mı? Yoksa kalsın mı? Ben değiştirmeyi düşünüyorum sizin de fikrinizi almak isterim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2019
Necati BOLAT gerçek ismim. Sizce değiştirmeli miyim gerçek adını koyma değiştir diyenler var mı? Yoksa kalsın mı? Ben değiştirmeyi düşünüyorum sizin de fikrinizi almak isterim.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2019 #2 Hesap sizin, kullanıcı adı sizin. En iyi hangi şekilde hissediyorsanız o şekilde kullanın, kararını siz vermeniz lazım.
Hesap sizin, kullanıcı adı sizin. En iyi hangi şekilde hissediyorsanız o şekilde kullanın, kararını siz vermeniz lazım.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.611 Makaleler 21 Çözümler 97 19 Eylül 2019 #3 Necati Polatkaya yap.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 19 Eylül 2019 #4 İstediğin şeyi yap yeter ki küfür, argo vb. olmasın. Benimki gibi birisini taklit de edebilirsin @Kaspersky Kullanıcısı
İstediğin şeyi yap yeter ki küfür, argo vb. olmasın. Benimki gibi birisini taklit de edebilirsin @Kaspersky Kullanıcısı
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 19 Eylül 2019 #5 İnternette gerçek adını kullanan insanları anlamıyorum. Saçma geliyor.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 19 Eylül 2019 #6 Jira dedi: İnternette gerçek adını kullanan insanları anlamıyorum. Saçma geliyor. Genişletmek için tıkla... Neden saçma geliyor anlamadım, o zaman gerçek hayatta da bana Techn0ice desinler.
Jira dedi: İnternette gerçek adını kullanan insanları anlamıyorum. Saçma geliyor. Genişletmek için tıkla... Neden saçma geliyor anlamadım, o zaman gerçek hayatta da bana Techn0ice desinler.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 19 Eylül 2019 #7 sentiusz dedi: Neden saçma geliyor anlamadım, o zaman gerçek hayatta da bana Techn0ice desinler. Genişletmek için tıkla... Mesajımdan bunu mu çıkardın? Tebrikler.
sentiusz dedi: Neden saçma geliyor anlamadım, o zaman gerçek hayatta da bana Techn0ice desinler. Genişletmek için tıkla... Mesajımdan bunu mu çıkardın? Tebrikler.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 19 Eylül 2019 #8 Jira dedi: Mesajımdan bunu mu çıkardın? Tebrikler. Genişletmek için tıkla... İkinci cümlem yanlış olabilir kabul ama neden insanların ismini kullanması saçma olsun ki?
Jira dedi: Mesajımdan bunu mu çıkardın? Tebrikler. Genişletmek için tıkla... İkinci cümlem yanlış olabilir kabul ama neden insanların ismini kullanması saçma olsun ki?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 19 Eylül 2019 #9 sentiusz dedi: Neden saçma geliyor anlamadım, o zaman gerçek hayatta da bana Techn0ice desinler. Genişletmek için tıkla... Karşılaşırsak öyle derim ben
sentiusz dedi: Neden saçma geliyor anlamadım, o zaman gerçek hayatta da bana Techn0ice desinler. Genişletmek için tıkla... Karşılaşırsak öyle derim ben
N Necati BOLAT Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 71 Çözümler 2 20 Eylül 2019 #10 FalconPolat dedi: Necati Polatkaya yap. Genişletmek için tıkla... Polat değil Bolat. Neyse değiştirmeyeceğim böyle devam
FalconPolat dedi: Necati Polatkaya yap. Genişletmek için tıkla... Polat değil Bolat. Neyse değiştirmeyeceğim böyle devam