O oguzhnsrmn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #1 AllyFeedon dedi: 6 Ay'a yakındır APU sistem kullanmaktayım aga böyle bir şey yok ya. Hani derler ya garibanın yüzü gülür mü be abi? Gülüyormuş onu öğrendim Genişletmek için tıkla... Konuyla alakası yok ama körfezin neresindensin? Ben de oradayım da.
AllyFeedon dedi: 6 Ay'a yakındır APU sistem kullanmaktayım aga böyle bir şey yok ya. Hani derler ya garibanın yüzü gülür mü be abi? Gülüyormuş onu öğrendim Genişletmek için tıkla... Konuyla alakası yok ama körfezin neresindensin? Ben de oradayım da.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.842 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 23 Haziran 2020 #2 Nickim yeter.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 23 Haziran 2020 #3 Malatyalı sosyal üyelerini selamlıyorum. Technopat Sosyal Malatyalılar Derneği üyelerini ayrıca selamlıyorum.
Malatyalı sosyal üyelerini selamlıyorum. Technopat Sosyal Malatyalılar Derneği üyelerini ayrıca selamlıyorum.