Arkadaşlar bu forumu seviyorum ve kullanıyorum fakat bilgisayarla alakalı konu açmadığım sürece bütün konular cevapsız kalıyor.
1 tane filmle alakalı 2 tane gitarla alakalı konu açmıştım mesela cevapsız kaldı.
Tabii hepsi cevaplanacak diye bir şey yok ama acaba bu forumu kullanan kitle sadece bilgisayar üzerine ya da telefon üzerine mi bilgi sahibi?
Bunlar 1 ay içerisinde cevapsız kalan bazı konularım mesela: (Çok saçma konu açtığın için cevapsız kalıyor demeyin diye atıyorum.)
Şöyle 5000TL altı elektrogitar seti önerisi var mı? Uygun fiyatlı tavsiye set ile birlikte olursa sevinirim.
Arkadaşlar Instagram da sürekli önüme, “örümcek adam ve onum beyaz kız versiyonu” olduğu kesitler çıkıyor izlemek istiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam bunun bir filmi ya da birkaç filmi vardı bu animasyon gibi duran örümcek adamdan bahsediyorum. Bu filmlerin izleme sırasını yazar mısınız...
Arkadaşlar evde koridor kapı aralarına barfiks çubuğu düşünüyorum fakat beni korkutan şey ne kadar yorum olursa olsun asılırken ürün düştü diyen çok var. Bana böyle kaliteli, yani gerçekten düşmeyecek kordor arası çubuk önerir misiniz? 75 Kg'yim.
Game Pass aldım sadece FIFA oynamak için FIFA yükleniyor rahatça 2023 fakat... Atomic hearth, Quantum Break, high on Life gibi oyunlar yok. İnternete yazdığımda Game Pass içerisinde diyor ve Xbox'un internet sitesinde arattığımda Game Pass ile bu oyuna sahip olun diyor ama indirmiş olduğum Game...
Arkadaşlar duman, mor ve ötesi, ı love you so, lovers rock bu tür şarkılar dinlerim arada arkadaşlara çalmalık falan. Bu fiyat segmentine göre en iyi olan gitar önerilerinizi bekliyorum. Konu uzmanı arkadaşlar önersin mümkünse. Kendim bulduğuma göre Midex mgx 100bk st üst seviye klasik gitar...