YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 23 Mayıs 2023 #1 Şu sürprizbozan ekleme vs. bir anda kayboldu. Nasıl geri getirebilirim? Bu şekilde görünüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2023
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 23 Mayıs 2023 #2 Görselde düzenle butonu gözüküyor. Düzenleme butonları ekran geniştiğine göre gizlenmiş olabilir. [SPOILER...] ve [/SPOILER] etiketlerini kullanabilirsiniz yine de. Gizli 3 nokta menüsünde de olabilir. Son düzenleme: 23 Mayıs 2023
Görselde düzenle butonu gözüküyor. Düzenleme butonları ekran geniştiğine göre gizlenmiş olabilir. [SPOILER...] ve [/SPOILER] etiketlerini kullanabilirsiniz yine de. Gizli 3 nokta menüsünde de olabilir.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 24 Mayıs 2023 #3 Nizel G dedi: Görselde düzenle butonu gözüküyor. Düzenleme butonları ekran geniştiğine göre gizlenmiş olabilir. [SPOILER...] ve [/SPOILER] etiketlerini kullanabilirsiniz yine de. Gizli 3 nokta menüsünde de olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiç bir yerde yok. Sorunu çözdüm user agent shifter denemiştim onu IPad'e almıştım eklentiyi kaldırınca düzeldi. Son düzenleme: 24 Mayıs 2023
Nizel G dedi: Görselde düzenle butonu gözüküyor. Düzenleme butonları ekran geniştiğine göre gizlenmiş olabilir. [SPOILER...] ve [/SPOILER] etiketlerini kullanabilirsiniz yine de. Gizli 3 nokta menüsünde de olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiç bir yerde yok. Sorunu çözdüm user agent shifter denemiştim onu IPad'e almıştım eklentiyi kaldırınca düzeldi.