Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.562 Makaleler 11 Çözümler 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:02 #101 Ana mesaj harici tüm konuyu okumaya üşendim. ama @Yutka46 @Emre C düşündügün sandıgın Çevirmen emre degil. https://www.technopat.net/sosyal/profil-mesaji/53523/
Ana mesaj harici tüm konuyu okumaya üşendim. ama @Yutka46 @Emre C düşündügün sandıgın Çevirmen emre degil. https://www.technopat.net/sosyal/profil-mesaji/53523/
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Tecrübeli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.168 Makaleler 4 Çözümler 51 Bugün 10:31 #102 Hlina dedi: Eki Görüntüle 2613998 Genişletmek için tıkla... İtiraz raporlarını okurken biz. Hepimiz gizli adamlarız Bunu atarak ifşa ettim bizi ama olsun, değer(!)
Hlina dedi: Eki Görüntüle 2613998 Genişletmek için tıkla... İtiraz raporlarını okurken biz. Hepimiz gizli adamlarız Bunu atarak ifşa ettim bizi ama olsun, değer(!)
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.031 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:52 #103 Yerayay dedi: Ana mesaj harici tüm konuyu okumaya üşendim. ama @Yutka46 @Emre C düşündügün sandıgın Çevirmen emre degil. https://www.technopat.net/sosyal/profil-mesaji/53523/ Genişletmek için tıkla... Biliyorum, konuya bilerek öyle yazmıştım.
Yerayay dedi: Ana mesaj harici tüm konuyu okumaya üşendim. ama @Yutka46 @Emre C düşündügün sandıgın Çevirmen emre degil. https://www.technopat.net/sosyal/profil-mesaji/53523/ Genişletmek için tıkla... Biliyorum, konuya bilerek öyle yazmıştım.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.562 Makaleler 11 Çözümler 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:57 #104 @Yutka46 yanıltıcı içerige ban atacak bir mod yok mudur? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 11:10
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.031 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:00 #105 @Yerayay eğlencesine ya ne gerek var öyle ban atmaya. Yok mudur olacak o. Dikkat et burada 30 tane moderatör var 3 yıl yersin ban.
@Yerayay eğlencesine ya ne gerek var öyle ban atmaya. Yok mudur olacak o. Dikkat et burada 30 tane moderatör var 3 yıl yersin ban.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.933 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:54 #106 Yutka46 dedi: Popüler kültür ürünü olan iPhone telefonları durmaksızın övüyor. iPhone eleştirip diğer telefonları övenlere ise "gereksiz mesaj" uyarısı verirken biraz duygusal davranıyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah, F notunu almakla da sınıfta kalmışım sanırım.
Yutka46 dedi: Popüler kültür ürünü olan iPhone telefonları durmaksızın övüyor. iPhone eleştirip diğer telefonları övenlere ise "gereksiz mesaj" uyarısı verirken biraz duygusal davranıyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah, F notunu almakla da sınıfta kalmışım sanırım.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.724 Makaleler 2 Çözümler 42 Bugün 15:52 #107 @Damon Salvatore SSSSSSSS++++++++++
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:59 #108 Tanıdığım çok moderatör yok o yüzden bildiklerimi sıralayacağım: @Bayram Tempest. Linux adam. Linux'la ilgili çok şey öğrendim kendisinden o yüzden S @KİNGSEMİH Telefon adamı daha bir şey anlatmaya gerek yok A+ @Damon Salvatore. Bazı konularda İslam ile benimle benzer fikirlerde olduğundan bana göre düzgün birisi S+
Tanıdığım çok moderatör yok o yüzden bildiklerimi sıralayacağım: @Bayram Tempest. Linux adam. Linux'la ilgili çok şey öğrendim kendisinden o yüzden S @KİNGSEMİH Telefon adamı daha bir şey anlatmaya gerek yok A+ @Damon Salvatore. Bazı konularda İslam ile benimle benzer fikirlerde olduğundan bana göre düzgün birisi S+
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.933 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:18 #109 wraxos woo dedi: Telefon adamı daha bir şey anlatmaya gerek yok a+ Genişletmek için tıkla... Bundan böyle benim nazarımda torpillisin.
wraxos woo dedi: Telefon adamı daha bir şey anlatmaya gerek yok a+ Genişletmek için tıkla... Bundan böyle benim nazarımda torpillisin.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.724 Makaleler 2 Çözümler 42 Bugün 16:20 #110 KİNGSEMİH dedi: Bundan böyle benim nazarımda torpillisin. Genişletmek için tıkla... Raporladım. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 17:24