Technopat Sosyal moderatörleri katman listesi

Ban yemeden açabilmişsin hocam, tebrik ederim. Ben işin kolayına kaçıp aynı fikirde olmadıklarımı/ekleme yapacaklarımı sayacağım sadece.

@AdaBagcibasi Bu konuda konuşma döndü ama ben yine de önerilen indirim ürünleri hakkında biraz da olsa fikir sahibi olunması gerek diye düşünüyorum. Raporlamalar hakkında fikrim yok - - B

@Asım Demir Hocam konuları onaylarken cevap yazmayı azaltın lütfen, yetişemiyoruz :C

@Blacksidemre Raporlama ve cevaplama kısmında birbirimizi çok anlayamadığımızı düşünüyorum, bilgi birikimine ve uzmanlığına lafım yok. - - C

@Emir M. Maalesef bir CoD konusunda yanlış bilgi ayarı yemiştim kendisinden. - - F- (!)

@KojiroHyuga04 İçin @Blacksidemre hakkında dediklerim geçerli. Normal konularla alakalı bir sorunumuz yok, konularda denkleşiyoruz ancak rapor kısmında çok uyuşamıyoruz. - - C

@Atakan K İşine duygu karıştırmayan bir görev adamı. - - A
Eğer artı koyma hakkım varsa da

@Damon Salvatore - - S ++
@Teru - - S +
ve @GFYT - - S

Bunlar dışında neredeyse tamamen aynı düşünüyorum. Mobilde olmasam tek tek yazmak isterdim. Anlayışlarınız için teşekkürler.

Bu gece biri ban yemeden bitse bari.

Sarı laciverte tutulduk, ondandır Mavi olan her şeyi sevmemiz
@Yutka46 mavi ekranı da öyle açıklamış olalım.
Hocam ben bir cümlelik bir nokta değilim, üzdü

@Atakan K hocama yapılan haksızlık bana yapılmıştır. Kendisi bu forumun gizli yöneticisidir, elimde kanıtlar var. Bu yüzden listedeki pozisyonu hakkında tekrar düşünmenizi tavsiye ederim.

Valla hocam hem telefondayım hem de misafirlikteyim. Çocuklar gel git yapıyor o gürültüde sıktı biraz yazarken. En iyi sizsiniz bu arada.

Her moderatör farklı bakış açılarına sahip hocam, saygı duyarım. Her rapora elimden geldiğince mantık çerçevesinde yaklaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…