copsayd Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 795 Çözümler 2 11 Ağustos 2022 #41 Şahsen uyarılara çok bayılırım 3 uyarı aldım ve hepsi soru ekinin yanlış kullanımı.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 11 Ağustos 2022 #42 388526 dedi: Eğer bir tartışmaya girip haksız çıkarsan direkt cahil damgası yapıştırılacak bir yer. Bazen aşırı sıkıyor, fakat genelde iyidir. Genişletmek için tıkla... Bu iyi yine hocam. Ben mesajı silindiği halde, silinmedi diyeni, "yanlış bilgi" atıldığı halde "doğru bilgi kimse bilmiyor" diyeni de gördüm. Siz en azından haksız çıkıp susuyorsunuz veya kimse artık.
388526 dedi: Eğer bir tartışmaya girip haksız çıkarsan direkt cahil damgası yapıştırılacak bir yer. Bazen aşırı sıkıyor, fakat genelde iyidir. Genişletmek için tıkla... Bu iyi yine hocam. Ben mesajı silindiği halde, silinmedi diyeni, "yanlış bilgi" atıldığı halde "doğru bilgi kimse bilmiyor" diyeni de gördüm. Siz en azından haksız çıkıp susuyorsunuz veya kimse artık.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #43 @mustafa.dgt ta kendisiyim 388526 dedi: Eğer bir tartışmaya girip haksız çıkarsan direkt cahil damgası yapıştırılacak bir yer. Bazen aşırı sıkıyor, fakat genelde iyidir. Genişletmek için tıkla... Özellikle uyarı sistemi çok canımı sıktı copsayd dedi: Şahsen uyarılara çok bayılırım 3 uyarı aldım ve hepsi soru ekinin yanlış kullanımı. Genişletmek için tıkla... Vallahi uyarı puanı resmen rezalet Son düzenleme: 12 Ağustos 2022
@mustafa.dgt ta kendisiyim 388526 dedi: Eğer bir tartışmaya girip haksız çıkarsan direkt cahil damgası yapıştırılacak bir yer. Bazen aşırı sıkıyor, fakat genelde iyidir. Genişletmek için tıkla... Özellikle uyarı sistemi çok canımı sıktı copsayd dedi: Şahsen uyarılara çok bayılırım 3 uyarı aldım ve hepsi soru ekinin yanlış kullanımı. Genişletmek için tıkla... Vallahi uyarı puanı resmen rezalet