ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.851 Makaleler 3 Çözümler 10 30 Mart 2021 #1 Arkadaşlar şu an ilginç bir yavaşlık var. Yine saldırıysa yetmedi mi? Sıkıldım artık şuraya iki soru sorayım, iki soru cevaplayım diye geliyorum 10 saatte site açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2021
Arkadaşlar şu an ilginç bir yavaşlık var. Yine saldırıysa yetmedi mi? Sıkıldım artık şuraya iki soru sorayım, iki soru cevaplayım diye geliyorum 10 saatte site açılıyor.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 30 Mart 2021 #2 Bende sıkıntı yok.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 30 Mart 2021 #3 Bende gayet hızlı. CRTL+F5 yapmayı deneyebilirsiniz.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Mart 2021 #4 2 gün önce ilk GIF'ler eklendiğinde sunucu yamuldu sanırım. Şu an stabil.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 30 Mart 2021 #5 Bende açılma değilde, arayüzde ve konu geçişlerinde falan yavaşlık var. Bilemiyorum belki benim internet kaynaklıdır.
Bende açılma değilde, arayüzde ve konu geçişlerinde falan yavaşlık var. Bilemiyorum belki benim internet kaynaklıdır.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 30 Mart 2021 #6 Tablette çok fena kasmaya başladı az önce, PC'ye geçtim hala kasma var. Fakat internette sıkıntı yok gözüküyor.
Tablette çok fena kasmaya başladı az önce, PC'ye geçtim hala kasma var. Fakat internette sıkıntı yok gözüküyor.
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.851 Makaleler 3 Çözümler 10 30 Mart 2021 #7 poorfredo dedi: Bende sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... SSDKullaniyorum dedi: Bende gayet hızlı. CRTL+F5 yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... körbiginar dedi: 2 gün önce ilk GIF'ler eklendiğinde sunucu yamuldu sanırım. Şu an stabil. Genişletmek için tıkla... Ramazan Ö dedi: Bende açılma değilde, arayüzde ve konu geçişlerinde falan yavaşlık var. Bilemiyorum belki benim internet kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Fischerk dedi: Tablette çok fena kasmaya başladı az önce, PC'ye geçtim hala kasma var. Fakat internette sıkıntı yok gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Telefondan giriyorum. Hücresel ağlara geçtim ve düzeldi gibi. Wifi de youtube instagram vs. Stabil çalışıyor.
poorfredo dedi: Bende sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... SSDKullaniyorum dedi: Bende gayet hızlı. CRTL+F5 yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... körbiginar dedi: 2 gün önce ilk GIF'ler eklendiğinde sunucu yamuldu sanırım. Şu an stabil. Genişletmek için tıkla... Ramazan Ö dedi: Bende açılma değilde, arayüzde ve konu geçişlerinde falan yavaşlık var. Bilemiyorum belki benim internet kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Fischerk dedi: Tablette çok fena kasmaya başladı az önce, PC'ye geçtim hala kasma var. Fakat internette sıkıntı yok gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Telefondan giriyorum. Hücresel ağlara geçtim ve düzeldi gibi. Wifi de youtube instagram vs. Stabil çalışıyor.
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 30 Mart 2021 #8 Ben de sıkıntı yok gayet hızlı.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 30 Mart 2021 #9 Technopat sitesi ilk başta açılırken yavaş, oda önbellekle alakalı.