Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 28 Nisan 2019 #31 Yeniden başlıyorum haydi hayırlısı. Sevgilimin elini ilk kez tutuyormuş gibi heyecanlandım
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 28 Nisan 2019 #32 @prophet ' Sorunları var ancak arkadaşlarla oynanmayacak kadar değil. Oyunun en güzel şeyi, oyundaki her parça her araba oyun içi para ile satın alınabiliyor.
@prophet ' Sorunları var ancak arkadaşlarla oynanmayacak kadar değil. Oyunun en güzel şeyi, oyundaki her parça her araba oyun içi para ile satın alınabiliyor.
A AxyChampion Centipat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1 2 Ocak 2020 #33 Oyunun çıkmasına çok sevindim ancak yeni gelen güncellemelerle hesaba giremiyoruz
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #34 Konuyu yeniden açmış oldum ama hala oynayan var mı? Yeniden başlamak istiyorum şu an Offline olarak oynuyorum ama elbette Online gibi olmuyor.
Konuyu yeniden açmış oldum ama hala oynayan var mı? Yeniden başlamak istiyorum şu an Offline olarak oynuyorum ama elbette Online gibi olmuyor.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 30 Aralık 2020 #35 RuFF+ dedi: Konuyu yeniden açmış oldum ama hala oynayan var mı? Yeniden başlamak istiyorum şu an offline olarak oynuyorum ama elbette Online gibi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam konu hortlatmak gibi olmasın ama oyunu hala oynuyor musun veya oynayan var mı?
RuFF+ dedi: Konuyu yeniden açmış oldum ama hala oynayan var mı? Yeniden başlamak istiyorum şu an offline olarak oynuyorum ama elbette Online gibi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam konu hortlatmak gibi olmasın ama oyunu hala oynuyor musun veya oynayan var mı?