BenGürkan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 1 Yer Astroworld 5 Mart 2021 #11 Yandex'te nereden bulabilirim arkadaşlar link atma şansınız var mı?
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #12 BenGürkan dedi: Yandex'te nereden bulabilirim arkadaşlar link atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece Chrome uygulaması var diye biliyorum.
BenGürkan dedi: Yandex'te nereden bulabilirim arkadaşlar link atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece Chrome uygulaması var diye biliyorum.
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 2 Çözümler 10 5 Mart 2021 #13 hacsiz seferi dedi: Sadece Chrome uygulaması var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde Edge'de de var fakat şu an bende de yok.
hacsiz seferi dedi: Sadece Chrome uygulaması var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde Edge'de de var fakat şu an bende de yok.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #14 Tarayıcıdan bağımsız çalıştığı için daha hızlı gibi geldi. Yoksa tamamen psikolojik mi?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 5 Mart 2021 #15 Bende Google Chrome'da gelmeyen eklenti Edge üzerinde geldi. Gelmezse farklı tarayıcılardan girmeyi deneyebilirsiniz.
Bende Google Chrome'da gelmeyen eklenti Edge üzerinde geldi. Gelmezse farklı tarayıcılardan girmeyi deneyebilirsiniz.
Canoktun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 1.221 Makaleler 5 Çözümler 3 5 Mart 2021 #16 Ben bir ara YouTube'un uygulamasını yüklemiştim ama uygulamaları hiç kullanmıyorum. Tarayıcı varken gerek duymadım. Bunu indirmeye gerek duymadım ama iyi bir şey tabii.
Ben bir ara YouTube'un uygulamasını yüklemiştim ama uygulamaları hiç kullanmıyorum. Tarayıcı varken gerek duymadım. Bunu indirmeye gerek duymadım ama iyi bir şey tabii.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 5 Mart 2021 #17 AJFA dedi: Tarayıcıdan bağımsız çalıştığı için daha hızlı gibi geldi. Yoksa tamamen psikolojik mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle daha hızlı ama sadece tek sekme açabileceksek bunun ne anlamı var ki? Ben tek seferde en az 10 sekme ile dururum Bu arada normalde Chrome kullanırım ve bu Edge olduğu için daha iyi olabilir. Belki de fark budur.
AJFA dedi: Tarayıcıdan bağımsız çalıştığı için daha hızlı gibi geldi. Yoksa tamamen psikolojik mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle daha hızlı ama sadece tek sekme açabileceksek bunun ne anlamı var ki? Ben tek seferde en az 10 sekme ile dururum Bu arada normalde Chrome kullanırım ve bu Edge olduğu için daha iyi olabilir. Belki de fark budur.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #18 Enes3078 dedi: Kesinlikle daha hızlı ama sadece tek sekme açabileceksek bunun ne anlamı var ki? Ben tek seferde en az 10 sekme ile dururum Genişletmek için tıkla... Evet, şimdi fark ettim. Diğer sekme tarayıcıdan açılıyor.
Enes3078 dedi: Kesinlikle daha hızlı ama sadece tek sekme açabileceksek bunun ne anlamı var ki? Ben tek seferde en az 10 sekme ile dururum Genişletmek için tıkla... Evet, şimdi fark ettim. Diğer sekme tarayıcıdan açılıyor.
hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Mart 2021 #19 hacsiz seferi dedi: Chrome'da sekmenin linkinin yazddığı yerin en sonundaki indirme ikonuna tıklayıp yükleye tıklayın. Genişletmek için tıkla... Opera kullanıyorum sıkıntı olur mu?
hacsiz seferi dedi: Chrome'da sekmenin linkinin yazddığı yerin en sonundaki indirme ikonuna tıklayıp yükleye tıklayın. Genişletmek için tıkla... Opera kullanıyorum sıkıntı olur mu?
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #20 hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Opera kullanıyorum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Opera'da da uygulama yok diye biliyorum ama bir bakın.
hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Opera kullanıyorum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Opera'da da uygulama yok diye biliyorum ama bir bakın.