Technopat Sosyal renkleri bozuldu

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba aşağıya ekran görüntüsü bırakıyorum bir haftadır böyle. Sosyal ayarlarından sosyal temasını ve tarayıcı temasını değiştirmeyi denedim ama düzelmedi. Geçen hafta Windows temiz kurulum yapmıştım. Opera kullanıyorum. Chrome'da böyle bir sorun yok.

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-05_194944259.png
    193 KB · Görüntüleme: 149
Başka tarayıcı dene.
Google Chromeda sıkıntı yok zaten ama Operada var.
Tarayıcıyı yeniden başlatın.
Denedim aynı.

Hocam gizli modda da durum böyle ise ya Opera'nın kendisinde sorun var yada bir yerde bir ayar açık kaldı. Gizli modda çerezler eklentiler falan deaktif oluyor.
Chrome kullanırken böyle bir sorun yoksa, Opera ayarlarında bir sorun var sanırım, biraz kurcala ayarları.
Sadece Technopat böyle. Site ayarlarına girip çerezleri de temizledim ama düzelmedi.

Operada karanlık web sayfaları diye bir ayar var. O ayarı kaptmayı dene

URL kısmına opera://flags yazıp girin, ardından "Auto Dark Mode for Web Contents" özelliğini aratın, açıksa default moduna alın.

Bende deneme için "Auto Dark Mode for Web Contents" özelliğini aratıp baktım default bende, muhtemelen düzelir default alırsan.

Operada tema ayarında aydınlık seçili mi?
Onu da denedim ama bir şey fark etmiyor.

URL kısmına opera://flags yazıp girin, ardından "Auto Dark Mode for Web Contents" özelliğini aratın, açıksa default moduna alın.
Defaulttaydı disabled yaptım yine aynı enabled yaptım yine aynı.

Merhaba, farklı tarayıcı ile dener misiniz?
Chromeda sıkıntı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…