humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 28 Ekim 2018 #1 Konulara cevap yazarken fotoğraf yükleyeceğim zaman no file hatası veriyor. Düşündüm dosya büyüktür, değil. Masaüstü bilgisayarda denedim orada da İngilizce bir şeyler veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2018
Konulara cevap yazarken fotoğraf yükleyeceğim zaman no file hatası veriyor. Düşündüm dosya büyüktür, değil. Masaüstü bilgisayarda denedim orada da İngilizce bir şeyler veriyor.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 28 Ekim 2018 #2 Sunucuda problem var, yakın zamanda düzelecektir.
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 28 Ekim 2018 #3 Mert dedi: Sunucuda problem var, yakın zamanda düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. İnşallah kısa zamanda çözülür.
Mert dedi: Sunucuda problem var, yakın zamanda düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. İnşallah kısa zamanda çözülür.