Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 30 Mart 2021 #1 Merhabalar, hesabımın şifresini değiştirmek istiyorum ama şifreye erişimim bulunmadığı için değiştirmek istiyorum. Moderatörler rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleme: 30 Mart 2021
Merhabalar, hesabımın şifresini değiştirmek istiyorum ama şifreye erişimim bulunmadığı için değiştirmek istiyorum. Moderatörler rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.738 Makaleler 13 Çözümler 705 30 Mart 2021 #2 Technopat Sosyal'e girişte, şifremi unuttum diyerek mail adresini girin. Mail adresinize gelen mailden şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.
Technopat Sosyal'e girişte, şifremi unuttum diyerek mail adresini girin. Mail adresinize gelen mailden şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 30 Mart 2021 #3 Emre C dedi: Technopat Sosyal'e girişte, şifremi unuttum diyerek mail adresini girin. Mail adresinize gelen mailden şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mail adresine gelmiyordu yanlış hatırlamıyorsam düzeldi mi o sorun?
Emre C dedi: Technopat Sosyal'e girişte, şifremi unuttum diyerek mail adresini girin. Mail adresinize gelen mailden şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mail adresine gelmiyordu yanlış hatırlamıyorsam düzeldi mi o sorun?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.738 Makaleler 13 Çözümler 705 30 Mart 2021 #4 Deneyebilirsiniz, gelmesi lazım. Mailde "Gereksiz" kısmına düşebiliyor bazen, orayı da kontrol etmeyi unutmayınız.
Deneyebilirsiniz, gelmesi lazım. Mailde "Gereksiz" kısmına düşebiliyor bazen, orayı da kontrol etmeyi unutmayınız.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 30 Mart 2021 #5 Emre C dedi: Deneyebilirsiniz, gelmesi lazım. Mailde "Gereksiz" kısmına düşebiliyor bazen, orayı da kontrol etmeyi unutmayınız. Genişletmek için tıkla... Siz hesabımın şifresini değiştirebiliyordunuz sanırım, daha önce de bu konularda başka üyelere yardımcı olunmuştu. Şimdi hesabım buradan kapansa tekrardan giriş yapamam.
Emre C dedi: Deneyebilirsiniz, gelmesi lazım. Mailde "Gereksiz" kısmına düşebiliyor bazen, orayı da kontrol etmeyi unutmayınız. Genişletmek için tıkla... Siz hesabımın şifresini değiştirebiliyordunuz sanırım, daha önce de bu konularda başka üyelere yardımcı olunmuştu. Şimdi hesabım buradan kapansa tekrardan giriş yapamam.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.738 Makaleler 13 Çözümler 705 30 Mart 2021 #6 Niye mail üzerinden sıfırlamıyorsunuz ki?
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 30 Mart 2021 #7 Emre C dedi: Niye mail üzerinden sıfırlamıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Aaa, tamamdır gördüm şimdi geldi. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için çok sağ olun
Emre C dedi: Niye mail üzerinden sıfırlamıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Aaa, tamamdır gördüm şimdi geldi. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için çok sağ olun