3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 8 Ekim 2022 #1 Telefonumda Chrome kullanmamama rağmen mesaj yazdığımda Chrome logosu çıkıyor.
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 8 Ekim 2022 #2 Bu yöneticilerin düzeltebileceği bir şey değil, sebebi forumda kullanılan eklenti diye biliyorum. Ama mesajınızda sorunu tam olarak anlatamamışsınız.
Bu yöneticilerin düzeltebileceği bir şey değil, sebebi forumda kullanılan eklenti diye biliyorum. Ama mesajınızda sorunu tam olarak anlatamamışsınız.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 8 Ekim 2022 #3 Xeon Haswell dedi: Bu yöneticilerin düzeltebileceği bir şey değil, sebebi forumda kullanılan eklenti diye biliyorum. Ama mesajınızda tam olarak sorunu anlatamamışsınız. Genişletmek için tıkla... Sorun gayet açık. Chrome kullanmıyorum. Ama Chrome üzerinden mesaj yazmışım gibi gösteriyor. Ayrıca şimdi fark ettim. Bilgisayardayım, hiçbir tarayıcı logosu yok. Bunun ayarı nerede acaba?
Xeon Haswell dedi: Bu yöneticilerin düzeltebileceği bir şey değil, sebebi forumda kullanılan eklenti diye biliyorum. Ama mesajınızda tam olarak sorunu anlatamamışsınız. Genişletmek için tıkla... Sorun gayet açık. Chrome kullanmıyorum. Ama Chrome üzerinden mesaj yazmışım gibi gösteriyor. Ayrıca şimdi fark ettim. Bilgisayardayım, hiçbir tarayıcı logosu yok. Bunun ayarı nerede acaba?
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 8 Ekim 2022 #4 Hangi tarayıcı kullanıyorsun. Mesela Brave kullanırken de Chrome logosu çıkıyor.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 8 Ekim 2022 #5 384311 dedi: Sorun gayet açık. Chrome kullanmıyorum. Ama Chrome üzerinden mesaj yazmışım gibi gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Peki hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Chromium tabanlı bir tarayıcı kullanıyorsanız, Chrome olmasa bile orada Chrome yazar.
384311 dedi: Sorun gayet açık. Chrome kullanmıyorum. Ama Chrome üzerinden mesaj yazmışım gibi gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Peki hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Chromium tabanlı bir tarayıcı kullanıyorsanız, Chrome olmasa bile orada Chrome yazar.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 8 Ekim 2022 #6 rydn dedi: Hangi tarayıcı kullanıyorsun. Mesela Brave kullanırken de Chrome logosu çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Huawei tarayıcı kullanıyorum. Google servisleri yokken Chrome gözükmesi pek mantıksız.
rydn dedi: Hangi tarayıcı kullanıyorsun. Mesela Brave kullanırken de Chrome logosu çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Huawei tarayıcı kullanıyorum. Google servisleri yokken Chrome gözükmesi pek mantıksız.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 8 Ekim 2022 #7 384311 dedi: Sorun gayet açık. Chrome kullanmıyorum. Ama Chrome üzerinden mesaj yazmışım gibi gösteriyor. Ayrıca şimdi fark ettim. Bilgisayardayım, hiçbir tarayıcı logosu yok. Bunun ayarı nerede acaba? Genişletmek için tıkla... Eklenti bozuk.
384311 dedi: Sorun gayet açık. Chrome kullanmıyorum. Ama Chrome üzerinden mesaj yazmışım gibi gösteriyor. Ayrıca şimdi fark ettim. Bilgisayardayım, hiçbir tarayıcı logosu yok. Bunun ayarı nerede acaba? Genişletmek için tıkla... Eklenti bozuk.
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 8 Ekim 2022 #8 384311 dedi: Huawei tarayıcı kullanıyorum. Google servisleri yokken Chrome gözükmesi pek mantıksız. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi eklenti kaynaklı. Yapabileceğimiz bir şey yok.
384311 dedi: Huawei tarayıcı kullanıyorum. Google servisleri yokken Chrome gözükmesi pek mantıksız. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi eklenti kaynaklı. Yapabileceğimiz bir şey yok.
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 8 Ekim 2022 #9 Çok da önemli değil ki.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.526 Makaleler 1 Çözümler 34 8 Ekim 2022 #10 384311 dedi: Huawei tarayıcı kullanıyorum. Google servisleri yokken Chrome gözükmesi pek mantıksız. Genişletmek için tıkla... Google servisleri ile Chrome'un ne alakası var?
384311 dedi: Huawei tarayıcı kullanıyorum. Google servisleri yokken Chrome gözükmesi pek mantıksız. Genişletmek için tıkla... Google servisleri ile Chrome'un ne alakası var?