AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 25 Mart 2022 #51 Kubina · Karaçay-Ãerkesya, Rusya, 369301 Karaçay-Ãerkesya, Rusya, 369301 www.google.com
Kaftar Centipat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 192 Yer Esenkent 25 Mart 2022 #52 Barış Dinç dedi: Profilinizde "Esenkent" yazıyor İzmir / Karabağlar'mı? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Maalesef ben İstanbul/ Ümraniye'de yaşıyorum. Fakat İzmir'i ziyaret etmişliğim vardır.
Barış Dinç dedi: Profilinizde "Esenkent" yazıyor İzmir / Karabağlar'mı? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Maalesef ben İstanbul/ Ümraniye'de yaşıyorum. Fakat İzmir'i ziyaret etmişliğim vardır.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 25 Mart 2022 #53 Barış Dinç dedi: Memleketiniz neresi? Ben başlıyorum. Memleket, Çorum / merkez. Doğma büyüme, İzmir. Genişletmek için tıkla... Kahramanmaraş. Dondurma nasıl yenir bilir misiniz ağam? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Barış Dinç dedi: Memleketiniz neresi? Ben başlıyorum. Memleket, Çorum / merkez. Doğma büyüme, İzmir. Genişletmek için tıkla... Kahramanmaraş. Dondurma nasıl yenir bilir misiniz ağam? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 25 Mart 2022 #54 Barış Dinç dedi: Memleketiniz neresi? Ben başlıyorum. Memleket, Çorum / merkez. Doğma büyüme, İzmir. Genişletmek için tıkla... Bir tane daha şu konudan açılırsa camdan atlıyacağım.
Barış Dinç dedi: Memleketiniz neresi? Ben başlıyorum. Memleket, Çorum / merkez. Doğma büyüme, İzmir. Genişletmek için tıkla... Bir tane daha şu konudan açılırsa camdan atlıyacağım.
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 25 Mart 2022 #55 Kaftar dedi: Maalesef ben İstanbul/ Ümraniye'de yaşıyorum. Fakat İzmir'i ziyaret etmişliğim vardır. Genişletmek için tıkla... Kendimi yalnız hissediyordum, benim gibi Ümraniye'de ikamet eden varmış demek ki burada.
Kaftar dedi: Maalesef ben İstanbul/ Ümraniye'de yaşıyorum. Fakat İzmir'i ziyaret etmişliğim vardır. Genişletmek için tıkla... Kendimi yalnız hissediyordum, benim gibi Ümraniye'de ikamet eden varmış demek ki burada.
3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 25 Mart 2022 #57 İstanbul (aslen nerelisin diye sorarlarsa ayıranı kim dövüyor)
EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 791 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #58 Erzincan.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.790 Çözümler 26 Yer Muğla 25 Mart 2022 #59 Muğla.