Technopat Sosyal üyelerinin MBTI ve Enneagram tipleri

seriouspotato

Centipat
Daha fazla  
Eğer Myers-Briggs Kişilik ve Enneagram Kişilik tiplerinizi biliyorsanız beraber paylaşsaydık ve forumun ortalamasını çıkarsaydık eğlenceli olmaz mıydı? Eğer tipinizi bilmiyorsanız internette birçok test mevcut ikisi için de, fakat MBTI için olan 16personalities'den uzak durmanızı tavsiye ediyorum soruları çok iyi değil ingilizceniz varsa tonla test bulabilirsiniz.
Ben başlıyorum, INFP 4w5

Kimsenin bilmiyor olabileceğini düşünmemiştim, bu dediğim iki şey kişilik göstergeleri, yani burçlar gibi fakat bir olay karşısında nasıl tepkiler verebileceğinizi vesaire ölçüp buna göre sizi sınıflandırıyor. Bir kişi bir tipin %100 yansıması olmasa da %90 kadar net bir şekilde taslağınızı çıkarabiliyor. Mesela bana herhangi bir kurgusal karakter söyleyin anında enneagram ve mbti tipini söyleyebilirim tahmin edip size bilişsel fonksiyonlarına göre. Bunun için insanların oylama yaptığı siteler vesaire var oradan sevdiğiniz kurgusal karakterlerin tiplerine vesaire de bakabilirsiniz ne kadar kesin olduğunu gördükçe daha detaylı bilmek isteyeceksiniz muhtemelen.
İyi güzel de ne bu?

E bildiğin Onedio testi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…