Windows 11 Sevenler Derneği'ni buraya bırakıyorum. Siz de Windows 11 kullanıyorsanız ve memnunsanız katılmanız derneğimiz açısından büyük önem taşır. Sloganımız: "Devri geride bırak, Windows 11'i bırakma."
Windows 11 Sevenler Derneği'ni buraya bırakıyorum. Siz de Windows 11 kullanıyorsanız ve memnunsanız katılmanız derneğimiz açısından büyük önem taşır. Sloganımız: "Devri geride bırak, Windows 11'i bırakma."
Windows 11 sevenler derneği'ni buraya bırakıyorum. Siz de Windows 11 kullanıyorsanız ve memnunsanız katılmanız derneğimiz açısından büyük önem taşır. Sloganımız: "devri geride bırak, Windows 11'i bırakma."
Windows 11 kullanıyorum gaye memnunum. Gayet akıcı bir işletim sistemi ama destek konusunda bazı 3. parti yazılımlar Windows 11'de çalışmıyor en büyük eksisi bu.
Insider sürümünden beri içerideyim benim sistemin buradaki performansı 10'dan daha iyi. Bilemiyorum, hiçbir zaman Valorant, Cyberpunk vb. FPS sıkıntısı da yaşamadım mesela.
Hocam onun çok basit bir çözümü var. Amerika'da gizli bir üste Windows 11'i stabil çalıştırabilen bir süper bilgisayar üretme çalışmaları var. Ben size discorddan bir adres yollayacağım, oraya gidip sizi bekleyen arabayla o gizli üssün 70 KM yakınına kadar gidin çünkü 70 KM'den sonra ısıya duyarlı güdümlü füzeler devreye giriyor. Bundan sonra 5 yıl boyunca kaçak hayatı yaşayarak oradan geçen arabaların önünü kesin ve size yollayacağım şemalara göre radarlara yakalanmayan bir araç üretin. Böylelikle üssün 30 KM kadar yakınına gidebilirsiniz çünkü 30 KM'den sonra yaklaşık 70 adet süper asker devriye geziyor. 30 KM'den sonra aynı GTA San Andreas'den CJ'in jet uçak çalmak için yaptığı gibi bıçakla önünüzdeki adamları teker teker indirerek gitmeniz gerek. Eğer bu adıma kadar hayatta kaldıysanız bravo. Bu başarınızı kutladıktan sonra üsse adım atabilirsiniz ama dikkat edin girişte tuzak olabilir. Eğer içeri sağ salim girdiyseniz oradaki bilim insanlarını indirmek için gizli üssün lağımlarında 20 yıl boyunca bedeninizi ve zihninizi eğitmeniz gerekli. Bunu yaptıktan sonra özel kungfu hareketlerinizle bilim insanlarına hadokent çekerek süper bilgisayarın bulunduğu odaya gidin orada süper bilgisayarı sırtlayarak evinize tp atın. Eğer adımları doğru takip ettiyseniz artık film izlerken ram kullanımı %93'e inecektir. Gördünüz mü Windows 11'de de film izlemek gayet kolay.
Şu ana kadar Windows 11'i ne kadar süreyle kullandınız ve ne kadar hata aldınız? Hangilerini çözemediniz ve hangi sürümlerde bu hataları aldınız? Bilemiyorum şu sıralar mükemmel çalışıyor Windows 11.