Benim de merek ettiğim bir şey var. Açılan bir konunun oraya düşmemesi gibi bir durum olabilir mi olabilirse de nedeni nedir? Son zamanlarda açtığım 1-2 konu oraya hiç çıkmamıştı nedenini merak ettim.
Benim de merek ettiğim bir şey var. Açılan bir konunun oraya düşmemesi gibi bir durum olabilir mi, olabilirse de nedeni nedir? Açtığım son 1-2 konu oraya hiç çıkmamıştı nedenini merak ettim.
Konular geç onaylandıysa ana sayfada gözükmeyebiliyor. Üstüne de hemen yenileri onaylanırsa hiç gözükmez büyük ihtimalle . Yani en azından ben böyle biliyorum.
Konu içindeyken sağ tarafta olan "Yeni konular" bölümünde daha fazla şey bulunuyor. Bazı konular ana sayfada bulunmuyor. Dakikalar sonra bakmama rağmen yine görünmüyor. Nedenini merak ediyorum.
Benim de merek ettiğim bir şey var. Açılan bir konunun oraya düşmemesi gibi bir durum olabilir mi olabilirse de nedeni nedir? Açtığım son 1-2 konu oraya hiç çıkmamıştı nedenini merak ettim.
İnternet probleminden dolayı düşmemiş olabilir. Eğer o yüzden değilse de yoğunluktan dolayı seri bir şekilde onaylanan konular açılan kategorilerinde gözükebiliyor, Yeni Konular kısmına düşmez yani.
Konular geç onaylandıysa ana sayfada gözükmeyebiliyor. Üstüne de hemen yenileri onaylanırsa hiç gözükmez büyük ihtimalle . Yani en azından ben böyle biliyorum.