S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 23 Kasım 2020 #11 Pithiux dedi: Şöyle bir sıkıntı var o kısımda hiç "Konu Dışı" kategorisinden bir konu görmedim. Genişletmek için tıkla... Konu dışı konuları düşmüyor oraya. Öyle yapıldı.
Pithiux dedi: Şöyle bir sıkıntı var o kısımda hiç "Konu Dışı" kategorisinden bir konu görmedim. Genişletmek için tıkla... Konu dışı konuları düşmüyor oraya. Öyle yapıldı.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 23 Kasım 2020 #12 Samotne Ciasteczka dedi: Konu dışı konuları düşmüyor oraya. Öyle yapıldı. Genişletmek için tıkla... Bunu ben bilmiyordum mesela. Ama güzel olmuş bana kalırsa.
Samotne Ciasteczka dedi: Konu dışı konuları düşmüyor oraya. Öyle yapıldı. Genişletmek için tıkla... Bunu ben bilmiyordum mesela. Ama güzel olmuş bana kalırsa.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 23 Kasım 2020 #13 Yeni konuların hepsi oraya düşüyor işte. Yeni açılan ve onaylanan konuların bölümü orası. Ama konu dışı hariç.
Yeni konuların hepsi oraya düşüyor işte. Yeni açılan ve onaylanan konuların bölümü orası. Ama konu dışı hariç.