Technopat/ Sosyal Yönetimi En çok Hangi Üyeyi Beğeniyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
9
Yer
Kars/ Ordu
Daha fazla  
Meslek
İnşaat
Merhaba arkadaşlar...

Biz normal üyeler hep sorduk; "En beğendiğiniz, sevdiğiniz Yönetici, Moderatör kim" diye.
Sağ olsun onlar da darılmadan, kızmadan fikirlerimize saygı gösterdiler.

Şimdi sıra onlarda, açıkçası çok merak ettiğim bir konudur bu.
Şimdi hepinizin adına soruyırym onlara; Sevgili Technopat yönetimi! Sosyal'de en çok beğendiğiniz, sevdiğiniz üye kim? Nedenlerini de yazarzanız çok makbule geçecektir.
Bu vesile ile sevilen, beğenilen üyelerin hangi sebepten dolayı sevildiğini görüp o kişi ya da kişileri kendimize örnek alırız.
Not: Eğer bu konunun saçma olduğunu ya da yönetimi zor durumda bırakacağınızı düşünüyor iseniz konuyu açmada kilitleyebilirsiniz.

Ali GÜNGÖR favorim. Gerek sakinliği, gerek seviyeli espiri anlayışı her insana örnek oluyor. Karşısındaki kişi her ne kadar seviyesiz bir insan olursa olsun, seviyesinden ve efendiliğinden taviz vermeden cevabı "şap" diye yapıştırıyor. İdolümdür kendisi. ^^

er36po isimli bir üye var mesela. Yaptığı her yorum en az 2 beğeni alır. Kendisi genelde çok fazla yorum yapmaz ama yaptığı zaman nokta atışı ile cevap verir. Ondan sonra Akif Peköz var. Kendisine çok saygı duyarım ve kendisinden öğrendiğim bir çok şey vardır.
SypeR var mesela. Kendisi beni yapmak üzere olduğum bir çok hatadan çekip kurtardı ve hala verdiği tavsiyelerinin nimetlerinden yararlanıyorum.

er36po Diye bir üye var bilir misin? Sosyalin en güler yüzlü en sakin adamı.
Ya arkahaşlar, Sosyal'de yok mu benim gibi olan? Oysa kendimden çok daha iyilerini görüyor, onları örnek alıyorum. Mesela bunlardan biri; BilgisayarKurdu, onun dışında benim çok beğendiğim ancak isimlerini şu anda yazamayacağım birsürü üye var.

Hani bu beğendiğim üyeleri sizler de beğeniyor musunuz diye fikir edinmek istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…