Technopat Sosyal'de 1. yılım

Aslında dün yazacaktım. Dün tuttu-tutmadı oyunu oynarken, uyarı aldım bir günlük. kusura bakmayın. Sizi tebrik ediyorum. Nice senelere Technopat'ta. İyi ki buradasınız ve iyi ki varsınız.

@Fahri Tunahan Eyvallah hocam sizde iyi ki varsınız beraber Technopat ailesi olarak nice senelere.
Çok teşekkür ederim. Uyarım biter bitmez size mesaj yazdım. Sizin gibi değerli insanı tebrik etmeden olmaz. İnşallah.
Not: O kadar size yazmak istedim ki, canım gitti. Tuttu-tutmadı oyunu yüzünden oldu. Çok şeyler yazdım ve uyarı aldım.

Hocam çok teşekkür ederim bu dedikleriniz için. Hocam yönetim ekibi kurallara uyuyor. Bu forum sitesininde en çok kurallarını ve adaletini seviyorum.

Hocam çok teşekkür ederim bu dedikleriniz için. Hocam yönetim ekibi kurallara uyuyor. Bu forum sitesininde en çok kurallarını ve adaletini seviyorum.
Bu konuda haklısınız, adalet ve eşitlik çok güzel işliyor sitede. Yönetim görevini yerine getiriyor. Ama ben oyunda kendimi kaybederek çok şey yazmam, kendime çok güldüm.

Benimde 1.5 yıl oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…