Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.844 Çözümler 16 16 Temmuz 2020 #11 Silinen üye dedi: Valla 1k mesaj olunca bir şey olmuyor Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlar çok farklı bakıyor, sanki çar kasıyor.
Silinen üye dedi: Valla 1k mesaj olunca bir şey olmuyor Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlar çok farklı bakıyor, sanki çar kasıyor.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 16 Temmuz 2020 #12 Tim dedi: Hayırlı olsun. Devamını da bekleriz. Eki Görüntüle 616673 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İnşallah daha buradayız Silinen üye dedi: Valla 1k mesaj olunca bir şey olmuyor bu şey gibi 18 yaşına girdim ee? Ee'si hiç bir şey olmadı ve olmayacak. Genişletmek için tıkla... Görüşün için teşekkür ederim ama böyle konu açarak paylaşmak istedim bir yanlışım olduysa affola. enes.wtp dedi: Nice 1000'lere... Devamını dileriz, kusursuza yakın performans gösterip az uyarı almaya bakın. Genişletmek için tıkla... 11 Uyarıdayım. Daha fazlasını almamak için elimden geleni yapıyorum. Teşekkür ederim. Ali Pınar dedi: Nice on binlere. Genişletmek için tıkla... Daha yolumuz uzun hedef 2023, teşekkür ederim Clarence Morrow dedi: Tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler <3
Tim dedi: Hayırlı olsun. Devamını da bekleriz. Eki Görüntüle 616673 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İnşallah daha buradayız Silinen üye dedi: Valla 1k mesaj olunca bir şey olmuyor bu şey gibi 18 yaşına girdim ee? Ee'si hiç bir şey olmadı ve olmayacak. Genişletmek için tıkla... Görüşün için teşekkür ederim ama böyle konu açarak paylaşmak istedim bir yanlışım olduysa affola. enes.wtp dedi: Nice 1000'lere... Devamını dileriz, kusursuza yakın performans gösterip az uyarı almaya bakın. Genişletmek için tıkla... 11 Uyarıdayım. Daha fazlasını almamak için elimden geleni yapıyorum. Teşekkür ederim. Ali Pınar dedi: Nice on binlere. Genişletmek için tıkla... Daha yolumuz uzun hedef 2023, teşekkür ederim Clarence Morrow dedi: Tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler <3
S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 16 Temmuz 2020 #13 @Staj Yapan Donanımcı estağfurullah ne hatası. Öyle takılıyorum bugün ya fazla takılma bana. Ban yemezsem iyidir.
@Staj Yapan Donanımcı estağfurullah ne hatası. Öyle takılıyorum bugün ya fazla takılma bana. Ban yemezsem iyidir.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 16 Temmuz 2020 #14 292469 dedi: Tebrikler, nice binlerce mesaja... Sizi arada sırada görüyorum ama çok aktif değilsiniz sanki, yine de böyle devam. Road to 2000 Genişletmek için tıkla... Elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum, belki biz denk gelemiyoruzdur. Teşekkür ettim. Binlerce mesaj performansını senden de bekliyoruz
292469 dedi: Tebrikler, nice binlerce mesaja... Sizi arada sırada görüyorum ama çok aktif değilsiniz sanki, yine de böyle devam. Road to 2000 Genişletmek için tıkla... Elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum, belki biz denk gelemiyoruzdur. Teşekkür ettim. Binlerce mesaj performansını senden de bekliyoruz