Technopat Sosyal'de 8 senede 1000 mesaj

Hocam hayırlı olsun. Aktif olsaydınız en az 5000 mesajınız olurdu. 8 yıl az bir süre değil. Siz buraya üye olduğunuz zaman daha kardeşim doğmamıştı Ben 1 senede 1000+ mesaj yaptım.
Hahaha evet hocam, belli sürelerde tam aktiflik sağlayamadım. Staj, üniversite dönemleri özellikle

Hocam goruyorum ki puaniniz iyi durumda. [2500] Konudaki sizden cok mesaji olan hocalarimin puani 600 bile degil... Siz puan kasmaya bakin mesaj sayisi cok da onemli degil. Ama tebrikler nihayetinde

Ne demisler:
@Andar Han
Teşekkür ederim Sağ olun

Hocam hayırlı olsun. Aktif olsaydınız en az 5000 mesajınız olurdu. 8 yıl az bir süre değil. Siz buraya üye olduğunuz zaman daha kardeşim doğmamıştı Ben 1 senede 1000+ mesaj yaptım.
Evet sizin gibi arkadaşları kastetmiştim zaten

Technopat Sosyal'e (o zamanki adıyla Technopat Forum) kaydolduğumda 7. sınıftaydım, şimdi üniversitedeyim. Zaman su gibi akıp geçiyor, biz de bakakalıyoruz.

Öz olduktan sonra az olsun yeterli.
Evet 2014 te bende yeni üniversite kazanmış 1. sınıftaydım Gerçi DGS yaptığımdan vs fazla okudum.

Hocam goruyorum ki puaniniz iyi durumda. [2500] Konudaki sizden cok mesaji olan hocalarimin puani 600 bile degil... Siz puan kasmaya bakin mesaj sayisi cok da onemli degil. Ama tebrikler nihayetinde

Ne demisler:
@Andar Han
Hocam her yıl 365 puan + doğum günü puanı verildiğinden normal. Hesabı çok eski ve mesajı olmayan üyelerinde puanı çok yüksek oluyor.
Örnek: kensoft2007, muratvural95

2 senede 8000+ mesaj yapmışım, vay be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…