Technopat Sosyal'de aldığınız en ilginç cezalar

Kopyala/Yapıştır uyarısı verilmişse kesinlikle başka sitedeki cümleleri aynen konuya yapıştırmışsınızdır. Öz ve öz cümlelerle bu uyarının verileceğini hiç sanmıyorum.

Doğrudur fakat zaten arabanın özelliklerini yazmıştım. Neyse burada tartışmaya gerek yok rapor ettim ama düzeltilmedi yapacak bir şey yok bir dahakine yapmamaya çalışırım.

Artık yazı yazarken 10 kere düşünüyorum yazsam mı, yazmasam mı, yanlışlık var mı diye. Artık yazı yazarken bile korkar oldum 2'li komboyu yedikten sonra.

Bir mesajdan uyarı almıştım. Rapor attım, bakın uyarı attınız ama aynı kuralı ihlal eden mesajlar duruyor, dedim. Rapordan bana örnek link atın, dendi. Link attığımda ise "raporu meşgul ettiğim için" rapor sistemi cezası yedim. Bu kurallarda belirtildi mi?

Rapor sistemini meşgul etmişsinizdir. Olay aynen bu anlattığınız şekildeyse uyarı almanız imkansız.

Çoğu zaman üyelerin olayı farklı anlattığına şahit olmuştum. Umarım bu da onlardan biri değildir.

Noktadan sonra boşluk koydum. ''Noktadan sonra boşluk koymalısınız'' evet yanlış okumadınız ''koymalısınız'' deyip ceza vermişlerdi.
Sonra bir arkadaşa ''Bence boş konuşuyorsun'' diyip fikrimi belirttiğim (ki bu bir hakaret değil) için ceza yemiştim. Kısacası devlet ne kadar saçma yönetiliyorsa burası da o şekilde anlamsız yönetiliyor. Saldım çayıra mevlam kayıra.

Hayır, benim fikrim şu yönde: Attığın linke bakılmıştır üyeye ceza verilmiştir. Sen daha önce 4-5 kere raporladıysan ceza yedin diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…