T tahakeskinn Picopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 146 Makaleler 3 Çözümler 1 15 Ocak 2024 #1 Merhaba, Technopat Sosyal'de bir kişi nasıl konuşma yapılır? Sorun bu. Yardım ederseniz sevinirim.
Çözüm armas 15 Ocak 2024 Eskiden vardı, sonra özel konuşma kalktı. Birine bir şey sormak istersen profil mesajı yazıp etiketle, herkes görebiliyor unutma. tahakeskinn dedi: Bu bölüm olmazdı o zaman: Eki Görüntüle 2085441 Genişletmek için tıkla... Burası moderasyonun sana mesaj gönderebilmesi için duruyor.
Eskiden vardı, sonra özel konuşma kalktı. Birine bir şey sormak istersen profil mesajı yazıp etiketle, herkes görebiliyor unutma. tahakeskinn dedi: Bu bölüm olmazdı o zaman: Eki Görüntüle 2085441 Genişletmek için tıkla... Burası moderasyonun sana mesaj gönderebilmesi için duruyor.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 15 Ocak 2024 #2 Yapılmaz. Artı 0 Eksi
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 721 Çözümler 6 15 Ocak 2024 #3 tahakeskinn dedi: Merhaba, Technopat Sosyal'de bir kişi nasıl konuşma yapılır? Sorun bu. Yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef, forumda böyle bir şey bulunmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
tahakeskinn dedi: Merhaba, Technopat Sosyal'de bir kişi nasıl konuşma yapılır? Sorun bu. Yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef, forumda böyle bir şey bulunmuyor.
Gigachad67 Femtopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #4 Olmuyor diye biliyorum Artı 0 Eksi
KS KS T tahakeskinn Picopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 146 Makaleler 3 Çözümler 1 15 Ocak 2024 #5 Bu bölüm olmazdı o zaman: Artı 0 Eksi
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 15 Ocak 2024 #6 Eskiden vardı, sonra özel konuşma kalktı. Birine bir şey sormak istersen profil mesajı yazıp etiketle, herkes görebiliyor unutma. tahakeskinn dedi: Bu bölüm olmazdı o zaman: Eki Görüntüle 2085441 Genişletmek için tıkla... Burası moderasyonun sana mesaj gönderebilmesi için duruyor. Artı 1 Eksi Çözüm
Eskiden vardı, sonra özel konuşma kalktı. Birine bir şey sormak istersen profil mesajı yazıp etiketle, herkes görebiliyor unutma. tahakeskinn dedi: Bu bölüm olmazdı o zaman: Eki Görüntüle 2085441 Genişletmek için tıkla... Burası moderasyonun sana mesaj gönderebilmesi için duruyor.
KS KS T tahakeskinn Picopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 146 Makaleler 3 Çözümler 1 15 Ocak 2024 #7 armas dedi: Eskiden vardı, sonra özel konuşma kalktı. Birine bir şey sormak istersen profil mesajı yazıp etiketle, herkes görebiliyor unutma. Burası moderasyonun sana mesaj gönderebilmesi için duruyor. Genişletmek için tıkla... Tamam çok yardımınız dokundu. Artı 0 Eksi
armas dedi: Eskiden vardı, sonra özel konuşma kalktı. Birine bir şey sormak istersen profil mesajı yazıp etiketle, herkes görebiliyor unutma. Burası moderasyonun sana mesaj gönderebilmesi için duruyor. Genişletmek için tıkla... Tamam çok yardımınız dokundu.