korugu Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #1 Technopat'a yeni üye oldum, hesabım yönetici tarafından onaylandı fakat diğer konulara yanıt veremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
Technopat'a yeni üye oldum, hesabım yönetici tarafından onaylandı fakat diğer konulara yanıt veremiyorum.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 5 Mayıs 2021 #2 Hangi konu mesela, bir örnek verebilir misiniz? Kilitlendiyse normal, şu an açık konulara yazabiliyor olmanız lazım. Artı 0 Eksi
Hangi konu mesela, bir örnek verebilir misiniz? Kilitlendiyse normal, şu an açık konulara yazabiliyor olmanız lazım.
KS KS korugu Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #3 Satılık: 3 Aylık GamePlus GeForce Now Hesabı Artı 0 Eksi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 5 Mayıs 2021 #4 İkinci el kategorisine yazabilmek için üyelik ve mesaj sınırı bulunuyor. Bunlar: En az 100 mesaj. En az 1 aylık üyelik. Bu koşulları sağladığınızda yazabileceksiniz. Bu kısıtlamayı, Technopat Sosyal'deki alıcı ve satıcıları korumak için getirdik. Artı 1 Eksi
İkinci el kategorisine yazabilmek için üyelik ve mesaj sınırı bulunuyor. Bunlar: En az 100 mesaj. En az 1 aylık üyelik. Bu koşulları sağladığınızda yazabileceksiniz. Bu kısıtlamayı, Technopat Sosyal'deki alıcı ve satıcıları korumak için getirdik.
KS KS korugu Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #5 Satıcının sattığı ürünü %100 almak istiyorum, o yüzden kaydoldum. Bu konuda yardımcı olma imkanınız var mıdır? Artı 0 Eksi
Satıcının sattığı ürünü %100 almak istiyorum, o yüzden kaydoldum. Bu konuda yardımcı olma imkanınız var mıdır?
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 5 Mayıs 2021 #6 Maalesef. Zamanında gerçekleşen birkaç dolandırıcılık vakası sebebiyle böyle bir kısıtlama kondu. Buradan almak istiyorsanız gereksinimleri karşılamanız gerekmekte. Artı 0 Eksi
Maalesef. Zamanında gerçekleşen birkaç dolandırıcılık vakası sebebiyle böyle bir kısıtlama kondu. Buradan almak istiyorsanız gereksinimleri karşılamanız gerekmekte.