Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 14 Ocak 2021 #31 Kafama göre. 3-4 veya 1-2 veya 6-7.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 14 Ocak 2021 #32 246941 dedi: Etiketlendiğim konulara yazıyorum sadece. Bir süre sonra tamamen bırakırım. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm hocam. Çok özletmeyin kendinizi. Seviyorum sizi.
246941 dedi: Etiketlendiğim konulara yazıyorum sadece. Bir süre sonra tamamen bırakırım. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm hocam. Çok özletmeyin kendinizi. Seviyorum sizi.
crsroben Picopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #33 30 dakika.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 14 Ocak 2021 #34 rohatbaba123 dedi: Hayatımda hiç görmediğim onlarca insan benden sürekli yardım istese ben de hissederim. ZABAHA GADAR BURDAYIK. Genişletmek için tıkla... Hocam biz buradayız. HEM ZABAHA HEM AĞŞAMA.
rohatbaba123 dedi: Hayatımda hiç görmediğim onlarca insan benden sürekli yardım istese ben de hissederim. ZABAHA GADAR BURDAYIK. Genişletmek için tıkla... Hocam biz buradayız. HEM ZABAHA HEM AĞŞAMA.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 14 Ocak 2021 #35 246941 dedi: Etiketlendiğim konulara yazıyorum sadece. Bir süre sonra tamamen bırakırım. Genişletmek için tıkla... Bırakma.
246941 dedi: Etiketlendiğim konulara yazıyorum sadece. Bir süre sonra tamamen bırakırım. Genişletmek için tıkla... Bırakma.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 14 Ocak 2021 #36 246941 dedi: Etiketlendiğim konulara yazıyorum sadece. Bir süre sonra tamamen bırakırım. Genişletmek için tıkla... İnanmam. Seni bırakmayız. İnanmam. Aklıma takıldı şöyle bir şarkı vardı hatırlıyor musunuz bilmem ama: Benim gibi olmayacak. İnanma. Benim gibi olmayacak. İnanma. Değişik bir şeydi.
246941 dedi: Etiketlendiğim konulara yazıyorum sadece. Bir süre sonra tamamen bırakırım. Genişletmek için tıkla... İnanmam. Seni bırakmayız. İnanmam. Aklıma takıldı şöyle bir şarkı vardı hatırlıyor musunuz bilmem ama: Benim gibi olmayacak. İnanma. Benim gibi olmayacak. İnanma. Değişik bir şeydi.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.086 Makaleler 1 Çözümler 571 14 Ocak 2021 #37 Birisi42 dedi: İnanmam. Seni bırakmayız. İnanmam. Aklıma takıldı şöyle bir şarkı vardı hatırlıyor musunuz bilmem ama: Benim gibi olmayacak. İnanma. Benim gibi olmayacak. İnanma. Değişik bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Birisi42 dedi: İnanmam. Seni bırakmayız. İnanmam. Aklıma takıldı şöyle bir şarkı vardı hatırlıyor musunuz bilmem ama: Benim gibi olmayacak. İnanma. Benim gibi olmayacak. İnanma. Değişik bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 14 Ocak 2021 #38 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buldum galiba. GFYT dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buldum galiba. GFYT dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.643 Makaleler 18 Çözümler 58 14 Ocak 2021 #39 246941 dedi: Etiketlendiğim konulara yazıyorum sadece. Bir süre sonra tamamen bırakırım. Yedek parça nereden bulurum konusuna bile etiketlemişlerdi. Adam teknik servis mi nereden bulsun? Genişletmek için tıkla... Bırakamazsınız, üzgünüm. Zaten tüm konulara etiketleniyorsunuz hocam, yazmadığınız konu olmaz yani Bırakmayı düşündükçe böyle mesajlara bakın hocam: BEn şu denemeye başlıyım diyorum, bunu görünce geri TP'ye geçiyorum: @rohatbaba123 @Birisi42 haklı hocam, bırakmayın bizi.
246941 dedi: Etiketlendiğim konulara yazıyorum sadece. Bir süre sonra tamamen bırakırım. Yedek parça nereden bulurum konusuna bile etiketlemişlerdi. Adam teknik servis mi nereden bulsun? Genişletmek için tıkla... Bırakamazsınız, üzgünüm. Zaten tüm konulara etiketleniyorsunuz hocam, yazmadığınız konu olmaz yani Bırakmayı düşündükçe böyle mesajlara bakın hocam: BEn şu denemeye başlıyım diyorum, bunu görünce geri TP'ye geçiyorum: @rohatbaba123 @Birisi42 haklı hocam, bırakmayın bizi.