Technopat Sosyal’de HTML Sorunu

vomeroguz03

Kilopat
Oncelikle merhaba. iPhone 6 kullanicisiyim. Technopat Sosyal’i karanlık stille kullaniyordum. Dun aksam siteye girdigim zaman yalnizca HTML yuklendi. Bilgisayardan girdigim zaman sorun cikmiyordu fakat telefonumla girdigimde sorun cikiyordu. Arkadasima durumdan bahsettim. O da telefonu ile giris yapti. Karanlik stille kullanmasina ragmen sorun cikmadi. Bu yuzden sorunu tarayıcımda aradim. Safari veya Chrome fark etmeksizin bu sorunla karsilastim. Sorunu cozebildim. Ama baya komik bir yolla cozdum. Technopat Sosyal’i karanlik stilden varsayilan stile gecirince duzeldi. İyi gunler.
8F5CE481-B29B-44CD-8D35-079AAD26C468.png
654C87E1-7FE1-4807-B615-92371B40EEB5.png

Oncelikle merhaba. iPhone 6 kullanicisiyim. Technopat Sosyal’i karanlık stille kullaniyordum. Dun aksam siteye girdigim zaman yalnizca HTML yuklendi. Bilgisayardan girdigim zaman sorun cikmiyordu fakat telefonumla girdigimde sorun cikiyordu. Arkadasima durumdan bahsettim. O da telefonu ile giris yapti. Karanlik stille kullanmasina ragmen sorun cikmadi. Bu yuzden sorunu tarayıcımda aradim. Safari veya Chrome fark etmeksizin bu sorunla karsilastim. Sorunu cozebildim. Ama bayağı komik bir yolla cozdum. Technopat Sosyal’i karanlik stilden varsayilan stile gecirince duzeldi. İyi gunler.Eki Görüntüle 550484Eki Görüntüle 550485

Ben de Dark theme varken yaşadım.
Normal tema çalışıyor Dimension temasını denemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcı yazılımınızı güncellemeyi deneyin o hâlde.

VPN açıksa kapatın. Telefonun tarih ve saat ayarlarını kontrol edin.
Her şey en güncel sürümde ve dün ün oldu bugün denemedim.
Şimdi kontrol ettim tekrar.
Dimension ve Standart sağlam.
Dark temanın CSS dosyası sanki silinmiş gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı