Weazzy Centipat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 65 14 Şubat 2024 #1 İlgilendiğim alanlarla ilgili konuları bulup sosyalleşmek istiyorum fakat istediğim konuları bulamıyorum nasıl bulabilirim? Teşekkürler.
İlgilendiğim alanlarla ilgili konuları bulup sosyalleşmek istiyorum fakat istediğim konuları bulamıyorum nasıl bulabilirim? Teşekkürler.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.372 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #2 Weazzy dedi: İlgilendiğim alanlarla ilgili konuları bulup sosyalleşmek istiyorum fakat istediğim konuları bulamıyorum nasıl bulabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Anasayfadaki kategoriler altında bulamıyorsanız gelişmiş aramayı kullanabilirsiniz. Kelime olarak aratabilir, ekstradan etiket olarak da ilgi alanınızla ilgili bazı etiketleri ekleyip aratabilirsiniz.
Weazzy dedi: İlgilendiğim alanlarla ilgili konuları bulup sosyalleşmek istiyorum fakat istediğim konuları bulamıyorum nasıl bulabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Anasayfadaki kategoriler altında bulamıyorsanız gelişmiş aramayı kullanabilirsiniz. Kelime olarak aratabilir, ekstradan etiket olarak da ilgi alanınızla ilgili bazı etiketleri ekleyip aratabilirsiniz.
yusufylmz_26 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 803 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İdeapad Gaming 3 GTX 1650 Ti Ryzen 5 4600h 16 GB Ram Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #3 Ben Google'a istediğimi yazıp Technopat ibaresini de ekliyorum. Öyle bir konu varsa çıkıyor.