Hallelujah_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.357 Çözümler 8 Bugün 00:48 #31 Mustafa.Kaan dedi: Uyarı yememek için eksik koydum. O emojinin yatarı 3 aydan başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben geçen gün şunu pp yaptım diye 1 gün ban yedim. Halbuki Dost Kayaoğlu'nun nezih bir inceleme serisi bence. İnşallah paylaştığım içinde ban yemem.
Mustafa.Kaan dedi: Uyarı yememek için eksik koydum. O emojinin yatarı 3 aydan başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben geçen gün şunu pp yaptım diye 1 gün ban yedim. Halbuki Dost Kayaoğlu'nun nezih bir inceleme serisi bence. İnşallah paylaştığım içinde ban yemem.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.648 Çözümler 9 Bugün 00:48 #32 @Hallelujah_0 basin aciklamasi gelir mi su uyariya? OF'ci koysan ban atmazlardi ne koydun cok merak ettim.
@Hallelujah_0 basin aciklamasi gelir mi su uyariya? OF'ci koysan ban atmazlardi ne koydun cok merak ettim.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Hoca Hayalet Sürücü Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.130 Makaleler 2 Çözümler 1.808 Yer İstanbul Bugün 00:49 #33 Gereksiz Eleman dedi: Üç gün çimene dokunmak için zaman buldum. İyi oldu. Genişletmek için tıkla... Sizin şu nick iddiası kimleydi hocam ya, vallahi kaldı böyle her gördüğümde bir güldürüyor. Konularda da sık denk geliyoruz malum. Hallelujah_0 dedi: İnşallah paylaştığım için de ban yemem. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yersin hocam, sil derim. Dosya Ekleri Screenshot_20251219_004553_Chrome.jpg 34,1 KB · Görüntüleme: 17
Gereksiz Eleman dedi: Üç gün çimene dokunmak için zaman buldum. İyi oldu. Genişletmek için tıkla... Sizin şu nick iddiası kimleydi hocam ya, vallahi kaldı böyle her gördüğümde bir güldürüyor. Konularda da sık denk geliyoruz malum. Hallelujah_0 dedi: İnşallah paylaştığım için de ban yemem. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yersin hocam, sil derim.
Hallelujah_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.357 Çözümler 8 Bugün 00:50 #34 Eldrithc dedi: @Hallelujah_0 basin aciklamasi gelir mi su uyariya? Of'ci koysan ban atmazlardi ne koydun cok merak ettim.Eki Görüntüle 2624248 Genişletmek için tıkla... Şunu yapmıştım hocam. Yani harbiden of ci koysam ban yemezdim sırf şundan dolayı 1 gün ban yedim.
Eldrithc dedi: @Hallelujah_0 basin aciklamasi gelir mi su uyariya? Of'ci koysan ban atmazlardi ne koydun cok merak ettim.Eki Görüntüle 2624248 Genişletmek için tıkla... Şunu yapmıştım hocam. Yani harbiden of ci koysam ban yemezdim sırf şundan dolayı 1 gün ban yedim.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 15.313 Makaleler 11 Çözümler 116 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer Bugün 00:50 #35 Mustafa.Kaan dedi: Uyarı yememek için eksik koydum. O emojinin yatarı 3 aydan başlıyor. Genişletmek için tıkla... Şu konuda ben hariç diğer arkadaşlar Kural 31'den üçer ay ban yemişti @FehmiDogru.js hariç hepsine af çıktı da neyse... Sürprizbozan 1 Nisan sizce gerekli mi? Evet sorum gayet açık ve başlıktaki gibi, sizce 1 Nisan gerekli mi? www.technopat.net
Mustafa.Kaan dedi: Uyarı yememek için eksik koydum. O emojinin yatarı 3 aydan başlıyor. Genişletmek için tıkla... Şu konuda ben hariç diğer arkadaşlar Kural 31'den üçer ay ban yemişti @FehmiDogru.js hariç hepsine af çıktı da neyse... Sürprizbozan 1 Nisan sizce gerekli mi? Evet sorum gayet açık ve başlıktaki gibi, sizce 1 Nisan gerekli mi? www.technopat.net
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.992 Çözümler 204 Bugün 00:51 #36 Mustafa.Kaan dedi: Sizin şu nick iddiası kimleydi hocam ya, vallahi kaldı böyle her gördüğümde bir güldürüyor. Konularda da sık denk geliyoruz malum. Genişletmek için tıkla... Sosyal özelinde bir iddia değildi hocam o. Buradaki biriyle değil. Birden çok platformda böyle absürt nickler yaptım. Diğerleri sıkıntı değil tabii ama burada değiştirmek için beklemem gerekiyor maalesef.
Mustafa.Kaan dedi: Sizin şu nick iddiası kimleydi hocam ya, vallahi kaldı böyle her gördüğümde bir güldürüyor. Konularda da sık denk geliyoruz malum. Genişletmek için tıkla... Sosyal özelinde bir iddia değildi hocam o. Buradaki biriyle değil. Birden çok platformda böyle absürt nickler yaptım. Diğerleri sıkıntı değil tabii ama burada değiştirmek için beklemem gerekiyor maalesef.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.648 Çözümler 9 Bugün 00:51 #37 metehanaa dedi: 45 günde 20 uyarı . Genişletmek için tıkla... Normal gibi hocam ya her tartisma konusunda beni cok sevdiğinizi beyan ettiginizi varsayarsak Hallelujah_0 dedi: Şunu yapmıştım hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yani harbiden of ci koysam ban yemezdim sırf şundan dolayı 1 gün ban yedim. Genişletmek için tıkla... Cok deneyesim geldi aslinda aklımı celmeyin. Siz koyarsanız bende koyabilirim belki
metehanaa dedi: 45 günde 20 uyarı . Genişletmek için tıkla... Normal gibi hocam ya her tartisma konusunda beni cok sevdiğinizi beyan ettiginizi varsayarsak Hallelujah_0 dedi: Şunu yapmıştım hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yani harbiden of ci koysam ban yemezdim sırf şundan dolayı 1 gün ban yedim. Genişletmek için tıkla... Cok deneyesim geldi aslinda aklımı celmeyin. Siz koyarsanız bende koyabilirim belki
Hallelujah_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.357 Çözümler 8 Bugün 00:52 #38 Eldrithc dedi: Normal gibi hocam ya her tartisma konusunda beni cok sevdiğinizi beyan ettiginizi varsayarsak Cok deneyesim geldi aslinda aklımı celmeyin. Siz koyarsanız bende koyabilirim belki Genişletmek için tıkla... Hocam ben halihazırda bir fotoğraf koymayı düşünüyordum bilet açtım ban yer miyim diye bakalım ondan cevap bekliyorum.
Eldrithc dedi: Normal gibi hocam ya her tartisma konusunda beni cok sevdiğinizi beyan ettiginizi varsayarsak Cok deneyesim geldi aslinda aklımı celmeyin. Siz koyarsanız bende koyabilirim belki Genişletmek için tıkla... Hocam ben halihazırda bir fotoğraf koymayı düşünüyordum bilet açtım ban yer miyim diye bakalım ondan cevap bekliyorum.
M metehanaa Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 800 Çözümler 3 Bugün 00:55 #39 Eldrithc dedi: Normal gibi hocam ya her tartisma konusunda beni cok sevdiğinizi beyan ettiginizi varsayarsak Genişletmek için tıkla... Çoğunluğu "gereksiz mesaj" be hocam, ters bir şey dediysem affola.
Eldrithc dedi: Normal gibi hocam ya her tartisma konusunda beni cok sevdiğinizi beyan ettiginizi varsayarsak Genişletmek için tıkla... Çoğunluğu "gereksiz mesaj" be hocam, ters bir şey dediysem affola.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.648 Çözümler 9 Bugün 00:58 #40 metehanaa dedi: Çoğunluğu "gereksiz mesaj" be hocam, ters bir şey dediysem affola. Genişletmek için tıkla... Benim de 12 tanesi "gereksiz mesaj" maalesef. Gayet iyisiniz hocam böyle devam, @wraxos woo'dan daha cok seviyorum sizi artık.
metehanaa dedi: Çoğunluğu "gereksiz mesaj" be hocam, ters bir şey dediysem affola. Genişletmek için tıkla... Benim de 12 tanesi "gereksiz mesaj" maalesef. Gayet iyisiniz hocam böyle devam, @wraxos woo'dan daha cok seviyorum sizi artık.