Rigidtan Picopat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 333 Çözümler 4 11 Haziran 2024 #31 yarentuit dedi: Çok da güzel bir oyuncu. Johnny Depp'in kızı zaten. Genişletmek için tıkla... Öyleymiş.
yarentuit dedi: Çok da güzel bir oyuncu. Johnny Depp'in kızı zaten. Genişletmek için tıkla... Öyleymiş.
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 11 Haziran 2024 #32 4.5 yıldan fazladır forumdayım hiç kız bir kullanıcıya denk geldiğimi hatırlamıyorum. Kız üyeler de vardır elbette fakat çoğunluk erkek bunu biliyoruz. Tahminimce de kız üyeler erkekler kadar aktif kullanmıyorlardır forumu.
4.5 yıldan fazladır forumdayım hiç kız bir kullanıcıya denk geldiğimi hatırlamıyorum. Kız üyeler de vardır elbette fakat çoğunluk erkek bunu biliyoruz. Tahminimce de kız üyeler erkekler kadar aktif kullanmıyorlardır forumu.
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.547 Çözümler 4 11 Haziran 2024 #33 Kız profili vardır ama daha fazlaya bakınca kocaman "ERKEK" yazıyordur.
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.120 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #34 Lava Catopuma dedi: Hocam daha fazla kadın gelmeli siteye. Genişletmek için tıkla... Niye? kadın geldiği zaman ben utançtan konulara bile yazamıyorum. Çok utanıyorum. Erkek erkeğe iyi böyle işte. Erkekler soruyor, Erkekler sorsun yahu!
Lava Catopuma dedi: Hocam daha fazla kadın gelmeli siteye. Genişletmek için tıkla... Niye? kadın geldiği zaman ben utançtan konulara bile yazamıyorum. Çok utanıyorum. Erkek erkeğe iyi böyle işte. Erkekler soruyor, Erkekler sorsun yahu!
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.861 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #35 barisakarsu dedi: Niye? kadın geldiği zaman ben utançtan konulara bile yazamıyorum. Çok utanıyorum. Erkek erkeğe iyi böyle işte. Erkekler soruyor, Erkekler sorsun yahu! Genişletmek için tıkla... Kadının olduğu yer güzelleşir hocam
barisakarsu dedi: Niye? kadın geldiği zaman ben utançtan konulara bile yazamıyorum. Çok utanıyorum. Erkek erkeğe iyi böyle işte. Erkekler soruyor, Erkekler sorsun yahu! Genişletmek için tıkla... Kadının olduğu yer güzelleşir hocam
pesimistingözyaşları Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 533 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #36 @barisakarsu Beta, yıkık :d