Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.949 Makaleler 4 Çözümler 57 29 Kasım 2020 #11 orkunyilmaz dedi: GIF olarak nasıl profil fotoğrafını nasıl yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Eskiden yapılıyordu ama kaldırılmış. Kaldırılmadan önce yapanların da kalmış böyle.
orkunyilmaz dedi: GIF olarak nasıl profil fotoğrafını nasıl yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Eskiden yapılıyordu ama kaldırılmış. Kaldırılmadan önce yapanların da kalmış böyle.
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #12 Yamete Kudasai dedi: Hata olmuş ve @Neşeli Enginar'ın profil fotoğrafını tam ekran görmüşsün. Genişletmek için tıkla... Artık her profil fotografı gören konu açar "Bu ne?" diye.
Yamete Kudasai dedi: Hata olmuş ve @Neşeli Enginar'ın profil fotoğrafını tam ekran görmüşsün. Genişletmek için tıkla... Artık her profil fotografı gören konu açar "Bu ne?" diye.
Gorgolye Picopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 443 29 Kasım 2020 #13 Neşeli enginar siteyi hacklemiş. Konu kilit.(!)
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.949 Makaleler 4 Çözümler 57 29 Kasım 2020 #14 Enginar Bey Boyun Eğme diyerek ne mesaj vermek istemektedir? Bu mesajı vermek için hangi dış güçlerden emir almıştır?
Enginar Bey Boyun Eğme diyerek ne mesaj vermek istemektedir? Bu mesajı vermek için hangi dış güçlerden emir almıştır?
Junji Ito Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 713 Çözümler 6 29 Kasım 2020 #15 Zakramoreas dedi: Bunun reklam olduğunu düşünmüyorum. Tahminimce bir hata oldu ve @Neşeli Enginar'ın profil fotoğrafını gördünüz Genişletmek için tıkla... Hocam olabilir gerçekten ama birkaç kez tekrar çıkıp girmeyi denedim vallaha ben de anlamadım.
Zakramoreas dedi: Bunun reklam olduğunu düşünmüyorum. Tahminimce bir hata oldu ve @Neşeli Enginar'ın profil fotoğrafını gördünüz Genişletmek için tıkla... Hocam olabilir gerçekten ama birkaç kez tekrar çıkıp girmeyi denedim vallaha ben de anlamadım.
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #16 Yamete Kudasai dedi: Enginar Bey Boyun Eğme diyerek ne mesaj vermek istemektedir? Bu mesajı vermek için hangi dış güçlerden emir almıştır? Genişletmek için tıkla... Galiba moderatörler boyun eğme diyor.( Bu arada moderatörler yanlış anlamasın.)
Yamete Kudasai dedi: Enginar Bey Boyun Eğme diyerek ne mesaj vermek istemektedir? Bu mesajı vermek için hangi dış güçlerden emir almıştır? Genişletmek için tıkla... Galiba moderatörler boyun eğme diyor.( Bu arada moderatörler yanlış anlamasın.)
Junji Ito Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 713 Çözümler 6 29 Kasım 2020 #17 Yamete Kudasai dedi: Hata olmuş ve @Neşeli Enginar'ın profil fotoğrafını tam ekran görmüşsün. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam foruma bir şey oldu diye korkmadım değil .
Yamete Kudasai dedi: Hata olmuş ve @Neşeli Enginar'ın profil fotoğrafını tam ekran görmüşsün. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam foruma bir şey oldu diye korkmadım değil .
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Kasım 2020 #18 Eşcinselliği aşılama çabası yönünde bir saldırı gibi, bilemedim.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 29 Kasım 2020 #19 Ilginc bir hata olmus, ama yemin ederim hacker degilim
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 29 Kasım 2020 #20 1 saat o PP'ye baksam LGBTQ aklımın ucundan geçmez. İş biraz nasıl baktığında