A alekto47 Ziyaretçi 21 Nisan 2015 #1 Kardesim ben konu acmak istiyorum nasıl ve nerden acacam ? Konu acma yetkim de yok. Yardım edebilir misiniz?
Kardesim ben konu acmak istiyorum nasıl ve nerden acacam ? Konu acma yetkim de yok. Yardım edebilir misiniz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 21 Nisan 2015 #2 Bu rehbere bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Büyük harf kullandığınızda ceza alırsınız. Kuralları okuyunuz.
Bu rehbere bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Büyük harf kullandığınızda ceza alırsınız. Kuralları okuyunuz.
Andron Hectopat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2015 #3 Şu an nasıl açtıysan aynısını yapacaksın.
Yabancı Kilopat Katılım 26 Mart 2015 Mesajlar 600 Makaleler 2 21 Nisan 2015 #4 Sanırım başka bir konu altında arkadaş bu soruyu sormuş Recep Abi mesajı taşıyarak konu haline getirmiş.
Sanırım başka bir konu altında arkadaş bu soruyu sormuş Recep Abi mesajı taşıyarak konu haline getirmiş.