Çözüldü Technopat Sosyal'de konu nasıl çözüldü olarak işaretlenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MrYuka

Decapat
Yer
Türkiye
Bayanlar baylar bir sorum olacaktı. Önceden Technopat Sosyal'i kullanıyordum o sırada konu açma yerinde soru ve konu diye iki seçenek oluyordu, soruyu seçince bitirebiliyorduk yani çözüldü işaretleyebiliyorduk fakat şimdi direkt konu açıyor konuyu nasıl çözüldü olarak işaretleyebilirim? Yani gözüküyorsa da ben bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bayanlar baylar bir sorum olacaktı. Önceden Technopat Sosyal'i kullanıyordum o sırada konu açma yerinde soru ve konu diye iki seçenek oluyordu, soruyu seçince bitirebiliyorduk yani çözüldü işaretleyebiliyorduk fakat şimdi direkt konu açıyor konuyu nasıl çözüldü olarak işaretleyebilirim? Yani gözüküyorsa da ben bulamadım.

Yanda bir tik işareti var ona tıklarsanız sorun çözüm olarak işaretlenir.

Yanda bir tik işareti var ona tıklarsanız sorun çözüm olarak işaretlenir.

Çözüm
Soru tipinde açılan konularda çözüm tiki mesajın sağında olur. Mobildeyseniz altında.
Tabii ki bu tiki sadece konuyu açan kişi işaretleyebilir.

Bu tiki göremiyorsanız rapor tuşundan çözüm olarak bildirebilirsiniz.
Çözüm seçilecek mesajın kesin bir çözüm içermesi gerektiğini unutmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı