Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.043 Çözümler 47 Yer Mersin 27 Kasım 2023 #1 Daha önceden de ara sıra denk geliyordu, bugün yazı yazarken sürekli metin değişiyor, sanki yazdığım şeyi anlamsızca basitleştiren bir sistem var gibi. Sizde de oluyor mu? Düzeltilmesi lazım bir an önce, gönderdikten sonra bile değiştiği oluyor.
Daha önceden de ara sıra denk geliyordu, bugün yazı yazarken sürekli metin değişiyor, sanki yazdığım şeyi anlamsızca basitleştiren bir sistem var gibi. Sizde de oluyor mu? Düzeltilmesi lazım bir an önce, gönderdikten sonra bile değiştiği oluyor.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.015 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Kasım 2023 #2 Bazı şeyler kısaltılıyor. Ondan mı bahsediyorsunuz? Mesela "Selamlar." yazarsanız "Selam." diye kısaltır.
Bazı şeyler kısaltılıyor. Ondan mı bahsediyorsunuz? Mesela "Selamlar." yazarsanız "Selam." diye kısaltır.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.520 Makaleler 49 Çözümler 12 27 Kasım 2023 #3 Teru dedi: Bazı şeyler kısaltılıyor. Ondan mı bahsediyorsunuz? Mesela "Selamlar." yazarsanız "Selam." diye kısaltır. Genişletmek için tıkla... Ben "Merhabalar" yazıyorum. Fakat bana çıkan sonuç "Merhaba" oluyor. Aynı sorun bende de var. Engel mi attılar bu kısaltmalara?
Teru dedi: Bazı şeyler kısaltılıyor. Ondan mı bahsediyorsunuz? Mesela "Selamlar." yazarsanız "Selam." diye kısaltır. Genişletmek için tıkla... Ben "Merhabalar" yazıyorum. Fakat bana çıkan sonuç "Merhaba" oluyor. Aynı sorun bende de var. Engel mi attılar bu kısaltmalara?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.015 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Kasım 2023 #4 The Tribal Chief dedi: Ben "Merhabalar" yazıyorum. Fakat bana çıkan sonuç "Merhaba" oluyor. Aynı sorun bende de var. Engel mi attılar bu kısaltmalara? Genişletmek için tıkla... Bunlar sorun değil. Öyle düzeltilmeye ayarlanmış çünkü bu kullanımlar doğru değil.
The Tribal Chief dedi: Ben "Merhabalar" yazıyorum. Fakat bana çıkan sonuç "Merhaba" oluyor. Aynı sorun bende de var. Engel mi attılar bu kısaltmalara? Genişletmek için tıkla... Bunlar sorun değil. Öyle düzeltilmeye ayarlanmış çünkü bu kullanımlar doğru değil.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 27 Kasım 2023 #5 Düzelte bastığınız zaman oluyordur yüksek ihtimal. Normal. Veri tabanına doğru olan kelimeler koyulmuştur. "Valla" yerine mesela "Vallahi".
Düzelte bastığınız zaman oluyordur yüksek ihtimal. Normal. Veri tabanına doğru olan kelimeler koyulmuştur. "Valla" yerine mesela "Vallahi".
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.520 Makaleler 49 Çözümler 12 27 Kasım 2023 #6 Teru dedi: Bunlar sorun değil. Öyle düzeltilmeye ayarlanmış çünkü bu kullanımlar doğru değil. Genişletmek için tıkla... Burada Türkçe'ye önem veriliyor, biliyorum. Ama "doğru değil." konusunda tepkliyim (eleştiri anlamında). Türkçede böyle bir kural var mı hiç bilmiyorum. Doğru değilse öğrenmiş olurum ve ona göre mesaj yazar veya konu açarım.
Teru dedi: Bunlar sorun değil. Öyle düzeltilmeye ayarlanmış çünkü bu kullanımlar doğru değil. Genişletmek için tıkla... Burada Türkçe'ye önem veriliyor, biliyorum. Ama "doğru değil." konusunda tepkliyim (eleştiri anlamında). Türkçede böyle bir kural var mı hiç bilmiyorum. Doğru değilse öğrenmiş olurum ve ona göre mesaj yazar veya konu açarım.