T tahakeskinn Picopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 146 Makaleler 3 Çözümler 1 3 Nisan 2024 #1 Merhaba, Technopat Sosyal'de nasıl tüm kategorilerin takibe alınabileceğini merak ediyorum. Tüm konulara bildiğim kadar cevap vermeye çalışacağım için tüm kategorileri takibe almayı düşündüm.
Merhaba, Technopat Sosyal'de nasıl tüm kategorilerin takibe alınabileceğini merak ediyorum. Tüm konulara bildiğim kadar cevap vermeye çalışacağım için tüm kategorileri takibe almayı düşündüm.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.852 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #2 Dakikada 300 bildirim almak yerine ana menüden gördüğünü cevapla.
T tahakeskinn Picopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 146 Makaleler 3 Çözümler 1 4 Nisan 2024 #3 Bestty dedi: Dakikada 300 bildirim almak yerine ana menüden gördüğünü cevapla. Genişletmek için tıkla... Ben tüm konuları aynı anda görmek istiyorum. Öyle bir ayar var mı? söyler misiniz?
Bestty dedi: Dakikada 300 bildirim almak yerine ana menüden gördüğünü cevapla. Genişletmek için tıkla... Ben tüm konuları aynı anda görmek istiyorum. Öyle bir ayar var mı? söyler misiniz?
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 4 Nisan 2024 #4 tahakeskinn dedi: Ben tüm konuları aynı anda görmek istiyorum. Öyle bir ayar var mı? söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Tüm konuları aynı anda derken? Ana sayfadaki konu sayısını artırabiliyor olmanız lazım.
tahakeskinn dedi: Ben tüm konuları aynı anda görmek istiyorum. Öyle bir ayar var mı? söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Tüm konuları aynı anda derken? Ana sayfadaki konu sayısını artırabiliyor olmanız lazım.
T tahakeskinn Picopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 146 Makaleler 3 Çözümler 1 4 Nisan 2024 #5 517298 dedi: Tüm konuları aynı anda derken? Ana sayfadaki konu sayısını artırabiliyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Yani şöyle: Bildirim: A kişisi .... adında bir konu oluşturdu
517298 dedi: Tüm konuları aynı anda derken? Ana sayfadaki konu sayısını artırabiliyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Yani şöyle: Bildirim: A kişisi .... adında bir konu oluşturdu
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 4 Nisan 2024 #6 tahakeskinn dedi: Yani şöyle: Bildirim: A kişisi .... adında bir konu oluşturdu Genişletmek için tıkla... Onun için kişiyi takip etmen lazım.
tahakeskinn dedi: Yani şöyle: Bildirim: A kişisi .... adında bir konu oluşturdu Genişletmek için tıkla... Onun için kişiyi takip etmen lazım.
6 612360 Hectopat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 193 Çözümler 30 6 Nisan 2024 #7 tahakeskinn dedi: Yani şöyle: Bildirim: A kişisi .... adında bir konu oluşturdu Genişletmek için tıkla... Tek tek kategoriyi takip edeceksin toplu takip gibi bir şey yok sanırım. Herhangi bir kategoriyi takip et, bildirim geliyor ama bazen buga girebiliyor gelmeyebiliyor.
tahakeskinn dedi: Yani şöyle: Bildirim: A kişisi .... adında bir konu oluşturdu Genişletmek için tıkla... Tek tek kategoriyi takip edeceksin toplu takip gibi bir şey yok sanırım. Herhangi bir kategoriyi takip et, bildirim geliyor ama bazen buga girebiliyor gelmeyebiliyor.