Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.133 Makaleler 1 Çözümler 97 Yer Tekirdağ 29 Haziran 2025 #31 Mavi ekran kategorisinden dolayı bilindiğimi düşünüyorum. Onun dışında pek bilindik değilimdir herhalde.
Mavi ekran kategorisinden dolayı bilindiğimi düşünüyorum. Onun dışında pek bilindik değilimdir herhalde.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #32 Ekrana bakan ördek profile mi konulur arkadaş.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.049 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #33 Astron dedi: Bana sorarsanız çoğu kişi beni bir defa da olsa görmüştür. Peki ya siz ne kadar ünlüsünüz / bilindiksiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi konu olduğunu çok hatırlamasamda 2 defa gördüm sizi. Ne kadar ünlüyüm bilmiyorum.
Astron dedi: Bana sorarsanız çoğu kişi beni bir defa da olsa görmüştür. Peki ya siz ne kadar ünlüsünüz / bilindiksiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi konu olduğunu çok hatırlamasamda 2 defa gördüm sizi. Ne kadar ünlüyüm bilmiyorum.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.779 Makaleler 27 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 29 Haziran 2025 #34 XPlasma dedi: Hangi konu olduğunu çok hatırlamasamda 2 defa gördüm sizi. Ne kadar ünlüyüm bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dedi "İndirim adam"
XPlasma dedi: Hangi konu olduğunu çok hatırlamasamda 2 defa gördüm sizi. Ne kadar ünlüyüm bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dedi "İndirim adam"
Lightwood Picopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 291 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Haziran 2025 #35 333365 dedi: Ne kadar ünlü olduğumu bilemiyorum da çoğu kategoride yardımcı olmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, sizi çoğunlukla eğitim kategorisinde gördüm. Ben hiç ünlü değilim.
333365 dedi: Ne kadar ünlü olduğumu bilemiyorum da çoğu kategoride yardımcı olmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, sizi çoğunlukla eğitim kategorisinde gördüm. Ben hiç ünlü değilim.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2.011 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2025 #36 Herhangi bir adamım.
Astron Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 1.007 Çözümler 10 29 Haziran 2025 #37 Lightwood dedi: Hocam, sizi çoğunlukla eğitim kategorisinde gördüm. Ben hiç ünlü değilim. Genişletmek için tıkla... Sizi görmüştüm hocam ben, benim ünlümsünüz. Sakuya Izayoi dedi: Sizi birkaç kez gördüm. Sanırım ünlü değilim. Genişletmek için tıkla... Sizi görmediğim yer kalmadı hocam, sizi etiketleyecektimde isminizi unuttum. GucukBey dedi: Ekrana bakan ördek profile mi konulur arkadaş. Genişletmek için tıkla... Koyulur mu arkadaş gerçekten ya. Sleipnir dedi: Ünlü değilim. Ünlü olmak gibi amacım da yok Genişletmek için tıkla... Hocam amacınız olduğundan değil, ünlü ve bilindik dedim, mesela Enes Baturu bilmeyen yoktur, bilindik olduğu içinde ünlü lakabını taşır.
Lightwood dedi: Hocam, sizi çoğunlukla eğitim kategorisinde gördüm. Ben hiç ünlü değilim. Genişletmek için tıkla... Sizi görmüştüm hocam ben, benim ünlümsünüz. Sakuya Izayoi dedi: Sizi birkaç kez gördüm. Sanırım ünlü değilim. Genişletmek için tıkla... Sizi görmediğim yer kalmadı hocam, sizi etiketleyecektimde isminizi unuttum. GucukBey dedi: Ekrana bakan ördek profile mi konulur arkadaş. Genişletmek için tıkla... Koyulur mu arkadaş gerçekten ya. Sleipnir dedi: Ünlü değilim. Ünlü olmak gibi amacım da yok Genişletmek için tıkla... Hocam amacınız olduğundan değil, ünlü ve bilindik dedim, mesela Enes Baturu bilmeyen yoktur, bilindik olduğu içinde ünlü lakabını taşır.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.925 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 29 Haziran 2025 #38 Ünlü müyüm değil miyim bilmiyorum. Burada çoğu kategoride insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini 29 Haziran 2025 #39 Ben ünlü değilim ama profil fotoğrafımı bilmiyorum
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.549 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: 16 GB GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #40 Beni Technopat Sosyal de gören duyan olmamıştır, olduysa da unutmuştur.