Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?
Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?
Burada değil de Webtekno'da yaşadım. Grezimonk diye bir troll fake hesapları var. Her haberin altına troll yorum yapıyor. Ben de troll yerine eğlencelik yorumlar yapıyordum sitedeki haberlere. Sonra o hesap birden benim tarayıcıda açık duruyordu. Hesabı bile düzenleyebiliyordum.. Çok garip.. Beni diğer troll hesapla mı karıştırdı yapay zeka?
@TC Zafer Arslan unutmayın. Bildiğimiz para bandını yarı yarıya katlarsanız pek güçü olmasa da işinizi görecek bir ip elde etmiş olursunuz :) Bantların bir çoğu kendini Euro için feda etti bile hocam. :D Hocam özet geçer misiniz alabildiniz mi? Hayır hocam alamadım. Yarın sabah gerekli...