Mernaba,
Yaklaşık 2 aydır Technopat Sosyal'e girerken aşağıdaki ekran görüntüsündeki hatayı alıyorum. Bazen defalarca sayfayı yenilememe rağmen açılmıyor. Bazen anlık açılıyor ve konuda başka linke tıkladığım zaman yine hata alma döngüsüne giriyorum. Tarayıcı geçmişini temizledim, reklam eklentisi yok IP adresim temiz. Bu sorun sadece bende mi var? Sosyal Önerileri bölümüne konu açma yetkim olmadığı için buraya açtım. Yöneticilerin haberi yoksa ki bence mutlaka vardır, çözüm için öneri bekliyorum. Katkı sağlayan herkese teşekkürler.
Yavaşlık yok. Sadece site içi bağlantıya tıkladığımda bazen yüklenmiyor, bu hatayı veriyor. Yeniden dene butonuna basınca da normal şekilde yükleniyor. Henüz ben başka tarayıcıda denemedim. Arada sırada oluyor zaten.
Merhaba, yavaşlık olmuyor. VPN ya da başka eklenti kullanmıyorum. Tarayıcımı sıfırladım. Sadece Technopat'ta sorun yaşıyorum. Google'da arama yaparken aradığım şey Technopat'ta olunca linke tıklarken yine açılmayacak diye tıklamaya çekiniyorum artık.
Bunun yanında site ara sıra aşırı yavaşlayabiliyorda. Farklı tarayıcı ve internet ile denedim gene tekrar ediyor. Slow motion modunda takılıyoruz 1-2 dakikalığına.