B Binbows Picopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 3 Yer Windows 7'de 14 Haziran 2021 #1 Merhabalar, benim Sosyal'de yaptığım bütün ayarların sıfırlanmasını istiyorum. Acaba bu mümkün mü?
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #2 Mesajlarının silinmesini istiyorsan hayır, sadece hesabını kapatırlar mesajların profilsiz bir şekilde durmaya devam eder. Artı 0 Eksi
Mesajlarının silinmesini istiyorsan hayır, sadece hesabını kapatırlar mesajların profilsiz bir şekilde durmaya devam eder.
KS KS B Binbows Picopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 3 Yer Windows 7'de 14 Haziran 2021 #3 Hüseyin42 dedi: Mesajlarının silinmesini istiyorsan hayır, sadece hesabını kapatırlar mesajların profilsiz bir şekilde durmaya devam eder. Genişletmek için tıkla... Hayır ben sadece ayarlar bölümünden yaptığım ayarların varsayılan haline geri dönmesini istiyorum. Artı 0 Eksi
Hüseyin42 dedi: Mesajlarının silinmesini istiyorsan hayır, sadece hesabını kapatırlar mesajların profilsiz bir şekilde durmaya devam eder. Genişletmek için tıkla... Hayır ben sadece ayarlar bölümünden yaptığım ayarların varsayılan haline geri dönmesini istiyorum.