Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 26 Mart 2021 #21 Yener K. dedi: Normalde moderetör olmak için var. Fakat 18 yaşından küçük moderetör arkadaşlar da var. Sıkıntı yok yani. Genişletmek için tıkla... Varmış hocam. Bunun ile ilgili yanlış bilgi uyarısı almıştım zamanında. Forumda yaş sınırı var mı? Abilerim büyük ihtimal hepinizin yaşı benden büyüktür, size bir sorum olacak forumda yaş sınırı var mı? Eğer varsa hesabımı kapatabilirsiniz. :) www.technopat.net
Yener K. dedi: Normalde moderetör olmak için var. Fakat 18 yaşından küçük moderetör arkadaşlar da var. Sıkıntı yok yani. Genişletmek için tıkla... Varmış hocam. Bunun ile ilgili yanlış bilgi uyarısı almıştım zamanında. Forumda yaş sınırı var mı? Abilerim büyük ihtimal hepinizin yaşı benden büyüktür, size bir sorum olacak forumda yaş sınırı var mı? Eğer varsa hesabımı kapatabilirsiniz. :) www.technopat.net
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #22 Atomic dedi: Bu forumda yaş sınırı var mı? Genişletmek için tıkla... Var 13 yaş altı üye olamıyor.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #23 feahleinda_ dedi: Eki Görüntüle 941200 2 ile 1'e hızlı basmışsınız sanki. Genişletmek için tıkla... Korkmuştum linçlerler diye sonra öyle bir yer olmadığını öğrendim.
feahleinda_ dedi: Eki Görüntüle 941200 2 ile 1'e hızlı basmışsınız sanki. Genişletmek için tıkla... Korkmuştum linçlerler diye sonra öyle bir yer olmadığını öğrendim.