Technopat Sosyal'deki Bilgin Kişiler

Ben aslında bilge değilim. Ben sadece bir tamirciyim.

Cidden helal olsun. Emege karşılık tek tek okudum ve okuması 10 dk sürdü

Ben de bilge değilim aslında, zamanının yarısını konu dışı bölümünde gırgır yaparak geçiren, diğer yarısında da bildiği konulara yardım etmeye çalışan masum biri Beni unutmayıp etiketleyenlere çok teşekkür ediyorum, adamsınız

Nisan ayında o da çevrimiçi olmuş. Onun konusunu da senden bekliyoruz

Hepinizi seviyorum, cansınız

Teşekkür ederim, hiç beklemiyordum açıkçası böyle bir konuda etiketlenmek.
Sevindim gerçekten )

Ayrıca gerçekte tanışamasak bile isterseniz en azından sosyal medyada takipleşebiliriz.

ig: yektacannn

Bilgisayar toplama konumu konu dışı yerine açıp Moderatör arkadaşlara suç atıp, küfür etmekten ban yiyip bu hesapta bile 140 uyarı alarak sonunda buraya girmeye hak kazandığım için kendimle gurur duyuyorum. Şaka bir yana, işlemciler hakkında bilgim yokken, 2015 yılından beri buradayım yanlış ve doğrularımla herkesten öğrenerek, zamanla bilgi edindim iyi ki. Jira kaç mesajı vardır kim bilir, ben boşladım tabi de, Scorpion fotoğrafı varken dalga geçerdim yıl olmuş 2016 Mortal Kombat oynayan kaldı mı diye. Ama şimdi biraz fark atmış, Akif vardı o zaman. GT 9800 ile oyun dünyasını fet etmeye çalışan gezgin adı altında bir imzası vardı en hoşuma giden o imza idi. Ben buraya etiketlesem sığmaz, zamanla bu konular, yöneticiler ve insanlar birbirine öğretir ve öğrenir oldu. O Yüzden tüm Technopat sosyal ailesinin bilgili ve zamanla daha da şey öğreneceğini biliyorum. Hepinize şimdiden başarılar, bir 4 sene sonra da @Motionless IN White ile bir kafe de kahve içerken okuruz, kim bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…