U UmutSh2004 Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 229 Çözümler 1 7 Ocak 2021 #101 EQUARIA dedi: @Samotne Ciasteczka hocam bu sizsiniz işte. Genişletmek için tıkla... Zaten onun konusuna bakacaktım çevre donanımları konusuna UwU.
EQUARIA dedi: @Samotne Ciasteczka hocam bu sizsiniz işte. Genişletmek için tıkla... Zaten onun konusuna bakacaktım çevre donanımları konusuna UwU.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 7 Ocak 2021 #102 Düşük bütçede öneri isteyip o bütçedeki üründen 10 katı daha yüksek fiyatlı ürünün performansını bekleyip önerilen ürünü beğenmeyenler.
Düşük bütçede öneri isteyip o bütçedeki üründen 10 katı daha yüksek fiyatlı ürünün performansını bekleyip önerilen ürünü beğenmeyenler.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2021 #103 Herkesin mizah yapabileceğini sananlar, forumu kullanmayı bilmeyenler.
Luffyx Picopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #104 Bütçe yazılmamış sistem toplama konularına girip en pahalı ürünleri bırakanlarda ayrı bir kafada.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 7 Ocak 2021 #105 Perceival dedi: Numara doğruymuş beyler, bi' tane kız çıktı, sonra çok kalın sesli bir abi gelince tırstım kapattım. İnsanlık yapıp uyarayım dedim, iyi ki #31# kullandım. @292469 Arkadaşın ismini değiştirebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam düşünemiyorum o anı.
Perceival dedi: Numara doğruymuş beyler, bi' tane kız çıktı, sonra çok kalın sesli bir abi gelince tırstım kapattım. İnsanlık yapıp uyarayım dedim, iyi ki #31# kullandım. @292469 Arkadaşın ismini değiştirebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam düşünemiyorum o anı.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Ocak 2021 #106 EQUARIA dedi: @Samotne Ciasteczka hocam bu sizsiniz işte. Genişletmek için tıkla... Profil açıkken de bir şey olmuyor, sen benim önerdiğim kulaklıktan memnun musun atıyorum, evet. O zaman sorun yok
EQUARIA dedi: @Samotne Ciasteczka hocam bu sizsiniz işte. Genişletmek için tıkla... Profil açıkken de bir şey olmuyor, sen benim önerdiğim kulaklıktan memnun musun atıyorum, evet. O zaman sorun yok
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 7 Ocak 2021 #107 Konu sahibinin sistemini tahmin ediyorum gibi saçma sakalar yapan
Neatros Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 7 Ocak 2021 #108 Üzerine koy, şunu al diyenler.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 8 Ocak 2021 #109 GNU or NOT dedi: Burada mısın @PhoenixTech. İfade yasağı yemediysen kızgın at. Burada olduğu anlayalım. Genişletmek için tıkla... Bir anlık öfke ile olmuştu ama sebepsizce kızgın emojisi atan bir kullanıcıya bende aynısını yaptım. Burdayım, ya da değilim bundan size ne?
GNU or NOT dedi: Burada mısın @PhoenixTech. İfade yasağı yemediysen kızgın at. Burada olduğu anlayalım. Genişletmek için tıkla... Bir anlık öfke ile olmuştu ama sebepsizce kızgın emojisi atan bir kullanıcıya bende aynısını yaptım. Burdayım, ya da değilim bundan size ne?
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #110 326001 dedi: Bir de senin gibi insanlar demek yanlış olmaz. 7/24 forumda gezsin mi dedim? Adam çözünce hemen kaçmayabilir. Sağ ol oldu yazmak 10 saniyelik iş. Genişletmek için tıkla... Forumun kurallarında "Teşekkür etme beğen" yazıyor. Teşekkür etmesine gerek yok. Sorununu çözen kişiyi çözüm olarak işaretlemesi yeterli.
326001 dedi: Bir de senin gibi insanlar demek yanlış olmaz. 7/24 forumda gezsin mi dedim? Adam çözünce hemen kaçmayabilir. Sağ ol oldu yazmak 10 saniyelik iş. Genişletmek için tıkla... Forumun kurallarında "Teşekkür etme beğen" yazıyor. Teşekkür etmesine gerek yok. Sorununu çözen kişiyi çözüm olarak işaretlemesi yeterli.