Technopat Sosyal'e "Geliştirme Kartları" Kategorisi Eklensin

Sizce eklenmeli mi?

• Evet

Oy: 76 67,9%
  • Hayır

Oy: 9 8,0%
  • Emin değilim, bu arada Arduino ne?

Oy: 27 24,1%

• Oy verenlerin toplamı
    112
Ama bunu sosyale ekleyecek kişi onlar.

Hocam konuyu onaylarken görüyorlar zaten, insanların istediği şeyleri yapmıyorlar genel olarak. Bir gecede değişen eğitim sistemi gibi puanları sildiler.

Ben bu konuyu sırf oylamak için açmıştım, ve insanlar istiyor.
@Moderasyon Ekibi .
Bir moderatör tarafından Moderasyon Ekibi'ni etiketlemenin hiçbir işe yaramadığını okumuştum. Direkt olarak @Emre C'yi etiketlesek daha iyi olur sanırım. Fikir güzel, destekliyorum.

Hocam konuyu onaylarken görüyorlar zaten, insanların istediği şeyleri yapmıyorlar genel olarak. Bir gecede değişen eğitim sistemi gibi puanları sildiler.
Puanlarımız ve beğenilerimiz, Technopat'tan silinmedi, sadece biz göremiyoruz.
Bir moderatör tarafından Moderasyon Ekibi'ni etiketlemenin hiçbir işe yaramadığını okumuştum. Direkt olarak @Emre C'yi etiketlesek daha iyi olur sanırım. Fikir güzel, destekliyorum.
Onu etiketlemiştim zaten. O yüzden Moderasyonu etiketledim.

Puanlarımız ve beğenilerimiz, Technopat'tan silinmedi, sadece biz göremiyoruz.

Onu etiketlemiştim zaten. O yüzden moderasyonu etiketledim.

Ben tamamen silindi diye biliyordum.

Bu kadar büyük bir forum olarak, donanım bölümünün altına, veya bunlar yazılım da sayılıyor, "geliştirme kartları" eklenmesi güzel olacaktır.
Bu kadar büyük forumda yazılıma yön veren UNIX başlığı yok Çok ilginç bir durum da aslında.
Güzel fikir aslında.

Bu kadar büyük forumda yazılıma yön veren UNIX başlığı yok Çok ilginç bir durum da aslında.
Güzel fikir aslında.

Her konu başlığını koymak imkansız. Ki robotik başlığı önceden de düşünülmüştü. Her ne kadar böyle bir başlığı isresem de, başlık kirliliği de oluşturmamak gerekli.

Her konu başlığını koymak imkansız. Ki robotik başlığı önceden de düşünülmüştü. Her ne kadar böyle bir başlığı isresem de, başlık kirliliği de oluşturmamak gerekli.
Orası doğru, ama neredeyse kullanılmayan ve çok az başlık açılan konuların olmup, yazılım ve teknoloji ile alakalı konuların olmaması üzüyor beni açıkçası. Mesela GNU/Linux. GNU/Linux için Pardus için başlık açılıp, geri kalanlarının ayrı olması bana göre saçma.
Ek olarak pentesting dağıtımları ve araçları ya desteklenmesin forumda, ya da ayrı bir altbaşlık açılsın GNU/Linux'un altında. Çünkü böyle konular çok fazla açılıyor GNU/Linux altında.

Son düzenleme:
Pardus'un yeri ayrı. Onun dışında açılacak kategoriler, biraz da telabe göre belirlenir. Pandemiden önce ne Elektrik Elektronik - Programlama bölümleri ne de GNU/Linux bölümleri bu derece aktif değildi.

Eğer aktiflik katlanarak artarsa, o zaman alt başlıklar açılacaktır. Ancak aktiflik yokken alt başlık açmak, sıkıntılara yol açabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…